Familierestaurant Robin Food

Dinerbon Beekbergen Familierestaurant Robin Food
Adres
Kuiltjesweg 44
7361TC Beekbergen
Telefoon
0644193093
Dinerbon Beekbergen Familierestaurant Robin Food
Dinerbon Beekbergen Familierestaurant Robin Food

Familierestaurant Robin Food is volgens tal van grote en kleine smulpapen het best bewaarde culinaire geheim van Beekbergen. Je vindt dit restaurant aan de Kuiltjesweg 44, vlakbij de entree van Topparken Beekbergen. Het restaurant is op dinsdag gesloten. Op maandag, woensdag en donderdag zijn de deuren van het etablissement van 4 uur ‘s middags tot half 11 ‘s avonds open en op vrijdag van 4 uur ‘s middags tot half 12 ‘s avonds. Op zaterdag en zondag kun je er met je dinerbon of dinercheque van ‘s middags 2 uur tot ‘s avonds half 12 terecht. In de zomermaanden biedt Robin Food je ook de mogelijkheid om buiten op het terras te eten en te drinken. Daarnaast beschikt het restaurant over een eigen zwembad waar gasten gebruik van mogen maken.

De menukaart van dit restaurant is vooral geïnspireerd op de Franse keuken, maar chef-kok Peter Driehuis deinst er ook niet voor terug om in culinair opzicht af en toe een uitstapje naar Italië te maken. Sowieso worden je smaakpapillen bij Robin Food altijd getrakteerd op mooie olieën, verse kruiden en groenten en vlees en vis van de beste kwaliteit. Als het even mogelijk is kiest dit restaurant voor het bereiden van de gerechten voor producten uit de eigen regio. Het concept van Robin Food bestaat uit een mix van zelfbediening en a la carte dineren. Zo kun je in de koelvitrine van het restaurant zelf je voorgerecht samenstellen of – als je liever voor een warme hap gaat – een van de twee verschillende dagsoepen op je bord scheppen. Terwijl jij van je voorgerecht smikkelt zorgt de chef-kok er samen met de overige uiterst vriendelijke personeelsleden van Robin Food voor dat het gewenste a la carte hoofdgerecht smaakvol voor je wordt klaargemaakt. Ben jij of een van je tafelgenoten gebonden aan een speciaal dieet, laat dat dan 24 uur voor je bezoek aan het restaurant weten, zodat de chef-kok hier tijdens de bereiding optimaal rekening mee kan houden.

Als het moment is aangebroken dat je na heerlijk smikkelen de rekening gepresenteerd krijgt, dan kun je deze bij Robin Food natuurlijk (deels) betalen met het saldo van je dinercheque of je dinerbon.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10