Grand Cafe no'49

Dinerbon Beekbergen Grand Cafe no'49
Adres
Spoekweg 49
7361 TM Beekbergen
Telefoon
(055) 506 14 58
Dinerbon Beekbergen Grand Cafe no'49

Aan de Spoekweg 49 in Beekbergen vindt u Eeterij Liederhoeve. Deze gezellige eeterij op de Veluwe biedt allerhande mogelijkheden wanneer het aankomt op culinair genieten. De eeterij bestaat uit een restaurant en een grand café, waar u beide zeer welkom bent met uw dinerbon. Laten we het hebben over het grand café, Grand Café no’49 genaamd, een grand café waar een gemoedelijke sfeer en ouderwetse gezelligheid heerst. U kunt er met uw dinercheque terecht om even lekker op te warmen met een kop koffie of een warme chocolademelk na een wandeling of fietstocht over de mooie Veluwe, of voor een lekker glas wijn of een biertje.

Het grand café beschikt over een mooie houten bar, verschillende tafeltjes waaraan u gemoedelijk kunt zitten en een heuse biljarttafel. Bij uw bezoek aan het grand café met uw dinerbon kunt u dus ook een leuk spelletje spelen. De ligging van Grand Café no’49 maakt het dé plek bij uitstek om even te pauzeren tijdens uw dagactiviteit op de Veluwe. Wanneer u na een lange dag toe bent aan een goede maaltijd bent u bovendien van harte welkom in het restaurant gedeelte van Eeterij Liederhoeve.

Lijkt het u leuk om met uw vrienden, familie of collega’s te vertoeven in dit sfeervolle grand café? Kom dan eens gezellig langs en vergeet uw dinercheque niet. Het is daarnaast ook mogelijk om een besloten feestje te geven in Grand Café no’49. Neem vooral contact op voor de verschillende mogelijkheden hiervoor! Het team van Grand Café no’49 hoopt u binnenkort te mogen ontvangen voor een drankje en een spelletje biljart.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10