Restaurant Het ei van Columbus

Adres
Stoppelbergweg 63
7361TE Beekbergen
Telefoon
055 5061498

Restaurant Het Ei van Columbus bevindt zich midden op de Veluwe tussen de bossen aan de Stoppelbergweg in Beekbergen. Wij hebben ons restaurant chique en sfeervol ingericht. Het restaurant beschikt over een schitterend groot terras met een grote tuin waarin een springkussen aanwezig is. Uw kinderen kunnen zich hier dus lekker vermaken. Wij bieden u dus aan om bij ons binnen of buiten te eten. Met uw dinercheque kunt u bij ons langskomen als groep, gezin of met zijn twee. Bij ons staat een gezellige sfeer, lekker eten en drinken en een waardevol bezoek op de eerste plaats. U kunt bij ons ook altijd terecht met uw persoonlijke wensen. Verder beschikken wij over een bistro met openhaard, een apéritiefbar en een kleine zaal.

Onze keuken verzorgd buffetten, a la carte menu’s, een verassingsmenu, 3-gangen keuzemenu’s, een kleine kaart, een allergenenkaart en een kindermenu’s.  Er zijn 11 verschillende buffetten waaruit u kunt kiezen. Wij beschikken over warme of koude voorgerechten en hoofdgerechten die bestaan uit rund, eend, zalm, varken en nog meer.  Verder verzorgen wij heerlijke desserts waarbij u kunt kiezen uit appeltaart met kaneelijs en slagroom of andere desserts waarbij heerlijke soorten ijs en andere lekkernijen geserveerd worden. Voor uw dinerbon is er dus een heerlijke ruime keuze voor jong en oud! Onze wijnen komen uit verschillende delen van de wereld, van een witte wijn uit Californië tot een rode wijn uit Australië.

Wij kunnen u verwelkomen van woensdag tot en met vrijdag vanaf 12:00 uur en in het weekend vanaf 14:00 uur. Als u met een groep komt maken wij graag een uitzondering op deze tijden en openingsdagen. Zien wij u snel langs komen met uw dinerbon of dinercheque?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10