Veluwe Plaza in Beekbergen

Dinerbon Beekbergen Veluwe Plaza in Beekbergen
Adres
Hoge Bergweg 16
7361GS Beekbergen
Telefoon
055 505 2639
Dinerbon Beekbergen Veluwe Plaza in Beekbergen
Dinerbon Beekbergen Veluwe Plaza in Beekbergen

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is een gigantisch mooi natuurgebied, met mooie bossen, heide en zandvlaktes. In het bungalowpark Drroompark Beebergen vindt u een restaurant waar u heerlijk kunt bijkomen van al uw avonturen in de prachtige omgeving.

 

Of u nu de omgeving per fiets ontdekt of ter voet, er komt altijd een punt dat u gewoon ontzettend veel behoeft heeft om even lekker te genieten van iets warm, iets kouds, of van een welverdiend drankje bijvoorbeeld. Dan zit u bij Veluwe Plaza in Beekbergen op de juiste plek! De sfeer van dit restaurant is laagdrempelig en toegankelijk. Op de uitgebreide menukaart vindt u de meest uiteenlopende gerechten, zodat iedereen iets naar zijn gading zal kunnen vinden. Vleeseters, vegetariërs: iedereen wordt hier op zijn wenken bedient. Er is bovendien zelfs rekening gehouden met de kinderen, met lekker snacks en speciale kindermenu’s. De inrichting van het restaurant is eigentijds en sfeervol. Denkt u aan prachtige houten tafels, oranje stoelen en verse bloemen. Een prachtig restaurant op een hele bijzondere locatie midden in de natuur. U kunt er heerlijk lunchen met verse landbroodjes belegd met bijvoorbeeld oude Kaas met augurk, gerookte zalm of brie. Of u kunt bijvoorbeeld een smakelijke tosti bestellen of kies een verse soep van soepbar!

 

Of dit nu het startpunt is van uw ontdekkingsreis in Het Nationale Park De Hoge Veluwe, of het eindpunt, dat maakt eigenlijk niet uit. Bij Veluwe Plaza in Beekbergen vindt u altijd precies wat u nodig heeft. Heeft u een Dinerbon of dinnercheque? Die kunt u hier inwisselen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10