De Twee Linden

Dinerbon Beneden-Leeuwen De Twee Linden
Adres
Zandstraat 100
6658 CX Beneden-Leeuwen
Telefoon
(0) 487 59 1234
Dinerbon Beneden-Leeuwen De Twee Linden
Dinerbon Beneden-Leeuwen De Twee Linden

Met uw Dinerbon kunt u gezellig tafelen bij Hotel-Restaurant De Twee Linden, dat gelegen is in het prachtige Land van Maas en Waal. Met uw Dinerbon vindt u aan de rand van de Betuwe een veelzijdige accommodatie. Het gebied rondom De Twee Linden leent zich uitstekend voor actieve dagtripjes in de buitenlucht. Ook uitgebreide bezoekjes aan Tiel, Oss, Nijmegen en ’s-Hertogenbosch zijn perfect mogelijk. De Twee Linden is van oudsher een familiebedrijf en de geschiedenis van de organisatie gaat terug tot ongeveer 1755. Het Hotel-Restaurant is vernoemd naar de twee linden die voor de toenmalige boerderij stonden toen het bedrijf begon. De historie van het bedrijf vormt nog steeds de basis van de visie die wij in ons horecabedrijf uitdragen. De oude sfeer en het karakter van weleer zijn bewaard gebleven, maar uiteraard wel in een modern jasje gestoken. Dit vorm een warm en sfeervol horecabedrijf waar iedereen zich al snel thuis zal voelen en daar kunt u met uw Dinerbon van genieten.

Met uw Dinerbon kunt u bij De Twee Linden terecht voor lunch, borrel en diner. Onze menukaart bevat een hoop verrassende gerechten en werken ook graag met eerlijke producten uit de streek. Onze nieuwe houtskoolgrill is ook een fijne uitbreiding van het keukenarsenaal. Een selectie van onze gerechten worden hierop bereidt, wat de gerechten een pure en intense smaak meegeeft. Zeker het proberen waard!

Kom gezellig langs met uw Dinercheque bij De Twee Linden. Wij hopen u binnenkort een keer te kunnen verwelkomen in ons mooie hotel-restaurant!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10