Mare e Monte (helft van de rekening)

Dinerbon Bennekom Mare e Monte (helft van de rekening)
Adres
Bakkerstraat 1
6721WG Bennekom
Telefoon
0318 420 317
Dinerbon Bennekom Mare e Monte (helft van de rekening)

Let op: Bij dit restaurant kunt u maximaal de helft van de rekening betalen met de Diner Cadeaukaart

Aan de Bakkerstraat in Bennekom staat Mare e Monte. Een geweldig restaurant waar u zich in het echte Italië waant. Het interieur bevat de Italiaanse sferen. Zo zijn er op de muur verschillende schilderijen te zien en is er met mooie kleuren gewerkt. Ook het team van Mare e Monte is geweldig! Zij doen namelijk hun uiterste best om u echt te laten genieten. Bij hen kunt u met al uw vragen en wensen terecht. Het team heeft de echte Italiaanse gastvrijheid. Het restaurant is geschikt voor jong en oud. Ga dus gerust gezellig langs met uw vrienden, kinderen, ouders of ander gezelschap! U zult niet alleen lekker kunnen eten, maar ook uw ogen uitkijken en dat allemaal voor uw dinercheque!

In de keuken werken de koks van Mare e Monte hard om voor u de beste en lekkerste Italiaanse gerechten te bereiden. Dit doen zij met heel veel passie, liefde en geduld. Voor elk gerecht wordt goed de tijd genomen om de beste smaken naar boven te halen. Op de menukaart staan de volgende categorieën waar u uit kunt kiezen met uw dinerbon: antipasta Freddie, antipasti Caldi, primi Piatti, secondi di carne, secondi di pesce, menu a sorpesa dello chef, le pizza, per i bambini en aperitivi. Ook aan de dranken komt Mare e Monte niets tekort.

Het restaurant is van dinsdag t/m zondag geopend van 17:00 uur tot 22:00 uur. Mare e Monte hoopt u snel eens te mogen ontvangen. Vergeet zeker uw dinercheque of dinerbon!

 

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10