Restaurant Nova (geen e-vouchers)

Dinerbon Beuningen Restaurant Nova (geen e-vouchers)
Adres
Kerkplein 48-52
6641 BH Beuningen
Telefoon
024-6754699
Dinerbon Beuningen Restaurant Nova (geen e-vouchers)

Let op: wij accepteren geen e-vouchers.

U bent van harte welkom bij het mediterrane grill restaurant Nova in Beuningen. U kunt hier genieten van lekkerste vis- vleesgerechten met Griekse, Turkse en Italiaanse invloeden. Nova wordt gerund door passievolle mensen die al lang in het vak zitten. Verwacht hier gerechten van hoge kwaliteit en mediterraanse gastvrijheid. Natuurlijk kunt u hier met uw dinerbon of dinercheque terecht.

Bij een bezoek aan ons restaurant kunt u een avond verwachten met de lekkerste gerechten uit de Griekse, Turkse en Italiaanse keuken. Wij hebben een zeer uitgebreide kaart met bijvoorbeeld de lekkerste kebab, köfte maar ook Italiaanse pasta’s en pizza’s. Voor de vleesliefhebbers die van elke keuken wat mee willen krijgen hebben wij de mix grill waarbij u een selectie krijgt van meerdere stukken vlees. Ook voor de kids is er genoeg keuze met pizza’s, hamburgers of Hollandse frituursnacks.

U kunt bij ons dus kiezen uit verschillende keukens en smaken. Ook houden wij rekening met allergieën en specifieke wensen, laat u ons het gerust weten. Kom met uw dinerbon of dinercheque genieten van een mediterraanse avond met de lekkerste grillgerechten.  Wij hopen u snel te mogen verwelkomen. Ons restaurant is geopend voor diner van dinsdag tot zondag. Wilt u toch liever thuis genieten van onze gerechten? Dat kan. Bestel dan via onze site.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10