Grandcafe de Blusser

Dinerbon Beusichem Grandcafe de Blusser
Adres
Markt 29A
4112JR Beusichem
Telefoon
+31 (0)345 502211
Dinerbon Beusichem Grandcafe de Blusser

Een goed verzorgde lunch staat centraal bij Grandcafe de Blusser

Heb je al eens gedacht aan een middag uit of een avond uit bij Grandcafe de Blusser? Zo niet, doet het je zeker goed om eens een reservering te maken met je dinerbon. Kies bijvoorbeeld voor een goed verzorgde lunch. Geniet van een royale uitsmijter, een goed belegde tosti of een van de verse broodjes. Je luncht de hele middag in een ongedwongen sfeer en een gezellige ambiance staat altijd centraal bij Grandcafe de Blusser. Met wie kom jij binnenkort gezellig langs op reservering met je dinerbon?

Verschillende voor-, hoofd- en nagerechten bij Grandcafe de Blusser

Naast dat je bij Grandcafe de Blusser aan het juiste adres bent voor een goed verzorgde lunch, kun je hier ook uitstekend dineren. Je hebt de keuze uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten en er is zelfs een speciaal kindermenu voor de kleinere eters. Heeft er iemand bij jou in de groep een bepaalde allergie of is er sprake van bijzondere dieetwensen? Geef het door aan het personeel van Grandcafe de Blusser. Er wordt te allen tijde met jou meegedacht zodat je zeker weet dat je de hele middag of de hele avond onbezorgd kunt gaan genieten.

Proef een breed scala aan speciale wijnen en bieren bij Grandcafe de Blusser

Bij Grandcafe de Blusser weten ze wat lekker eten en drinken is. Hierdoor heb je niet alleen de keuze uit een mooie lunchkaart en een dinerkaart, ook voor een mooie selectie wijnen en bieren zit je bij Grandcafe de Blusser helemaal goed. Kies je favoriete drankje of laat je aangenaam verassen door de keuze van het personeel. Breng jij met je dinercheque binnenkort een bezoek aan Grandcafe de Blusser? Verzeker jezelf van een tafel in het restaurant door van tevoren even in een paar minuten een reservering te gaan maken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10