Al pacinos

Dinerbon Borculo Al pacinos
Adres
Muraltplein 34
7271AX Borculo
Telefoon
0545-271876

Restaurant Al Pacino’s is te vinden in het centrum van Borculo in Gelderland. Dit Italiaanse restaurant staat bekend om haar uitgebreide menukaart en gezellige terras. Bij mooi weer kunt u lekker buiten eten, net zoals tijdens uw vakantie in Italië! Of u nou een leuke plek zoekt voor een intiem diner voor twee of een uitje met uw hele gezin of vriendengroep, u kunt bij Al Pacino’s terecht. Gelukkig wordt de aanwezigheid van uw Dinerbon ook geaccepteerd.

Al Pacino’s is vernoemd naar de beroemde Amerikaanse toneel- en filmacteur met een Italiaanse achtergrond. U kunt hier genieten van een avond uitgebreid tafelen onder het genot van een hapje en een drankje. Neem ook uw Dinercheque mee. Bestel eerst een traditioneel Italiaans voorgerechtje zoals bruschetta met tomaat en mozzarella, gebakken inktvis of dun gesneden carpaccio. Dat zal ongetwijfeld smaken naar meer! U heeft ruim de keus uit diverse vlees- en visgerechten, pizza’s en pasta’s. Wat dacht u van een tagliatelle met zeevruchten en tomatensaus? Ook aan de lijst met pizza’s lijkt geen einde te komen. Zo kunt u onder andere Pizza Prosciutto, Pizza Vegetariana, Pizza Shoarma en een Calzone Pollo bestellen in ruil voor uw Dinerbon. Kom vooral op maandag en dinsdag eten bij Al Pacino’s, want dan zijn alle pizza’s slechts €7!

Ook staan er een aantal speciale pizza’s op de kaart, zoals de Pizza Lucerina met mozzarella, diverse Italiaanse vleeswaren, verse plakjes tomaat en rucola. Dat wordt smullen! Het is overigens ook mogelijk om de gerechten af te halen voor thuis. Betalen doet u gewoon met uw Dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10