Bistro de Olliemölle

Dinerbon Borculo Bistro de Olliemölle
Adres
Lange Molenstraat 17
7271BJ Borculo
Telefoon
0545 - 276556
Dinerbon Borculo Bistro de Olliemölle
Dinerbon Borculo Bistro de Olliemölle
Dinerbon Borculo Bistro de Olliemölle
Dinerbon Borculo Bistro de Olliemölle

Bistro de Olliemölle bevindt zich in het historische pand van de watermolen aan de Lange Molenstraat 17 in Borculo. Het imposante waterrad naast het gebouw is weliswaar nog steeds in gebruik, maar binnen richt de ‘molenaar’ annex chef-kok zich vandaag de dag op het serveren van tal van overheerlijke gerechten aan de aanwezige gasten. De inrichting van het etablissement ademt echter nog steeds volop authenticiteit uit. Je treft er klassiek meubilair en een grote open haard aan, waardoor een aangename, warme, huiselijke sfeer wordt gecreëerd. Omdat het etablissement niet zo heel groot is, is het verstandig om vooraf te reserveren als je hier met het saldo van je dinerbon of dinercheque een hapje wilt gaan eten. De Olliemölle is op maandag gesloten. Op alle andere dagen van de week kun je er vanaf 12 uur ‘s middags terecht.

De bistro biedt je de mogelijkheid om er zowel van een verrukkelijke lunch als van een heerlijk diner te genieten. Vanzelfsprekend heb je bij de Olliemölle de mogelijkheid om a la carte een keuze te maken uit de verschillende aangeboden voor-, hoofd- en nagerechten. Geniet van de culinaire luxe die de chef-kok je kan bieden middels bijvoorbeeld geconfijte ganzenlever of kreeftensoep als voorgerecht. Ook voor wat betreft het hoofdgerecht kun je bij deze eetgelegenheid getrakteerd worden op bijzondere smaaksensaties, waaronder Olliemölle’s spareribs met mierikswortel of Achterhoeks ree met bloemkool, groene groente en cepes schuim. Exquise genieten van een diner dat met zoveel passie en smaak voor je is klaargemaakt sluit je natuurlijk af met een nagerecht van topniveau, zoals een coupe Romanoff met aardbei, yoghurt crumble en vanille-ijs of crème brûlée met limoenblad, vanille-ijs en kletskop. Naast het reguliere aanbod op de menukaart kun je bij de Olliemölle ook genieten van seizoensspecialiteiten, zoals lam, wild en asperges. Dit bijzondere aanbod wordt op altijd via schoolbord in het etablissement aan je bekend gemaakt.

Heb je volop van de smakelijke luxe genoten waarmee de de Olliemölle je tijdens je verblijf aangenaam wist te verrassen en wordt het tijd om de rekening te betalen voordat je vertrekt, dan kun je daarvoor uiteraard gewoon (deels) het tegoed van je dinercheque of je dinerbon gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10