Tante Blanche

Dinerbon Brummen Tante Blanche
Adres
Arnhemsestraat 22
6971 AR Brummen
Telefoon
0575 - 769109
Dinerbon Brummen Tante Blanche
Dinerbon Brummen Tante Blanche
Dinerbon Brummen Tante Blanche

Met uw Dinerbon kunt u in Brummen op hoog niveau dineren bij restaurant Tante Blanche. Tante Blanche staat onder de bezielende leiding van chef-kok en eigenaar Charles Ek en onder zijn leiding is Tante Blanche uitgegroeid tot een modern en vooruitstrevend restaurant. Het restaurant is gevestigd in het groene Brummen en huist in een authentiek sfeervol pand. In de zomer van 2012 hebben wij het interieur grondig herzien en met uw Dinerbon kunt u dan ook genieten van Tante Blanche ‘nieuwe stijl’. Bij ons heerst er een informele maar ook stijlvolle sfeer. Het interieur is dan ook lekker open en licht en bevat veel prettige kleuren, zoals paars en groen, hetgeen het geheel een extra ruimtelijke dimensie meegeeft. Andere interessante details in ons interieur zijn de opvallende antieke spiegel en de gezellig bank die afkomstig is van een Hongaars dorpsplein. Het geheel doet knus en gezellig aan.

Met uw Dinerbon bezorgen wij u bij Tante Blanche een onvergetelijke culinaire ervaring. Ons keukenteam kookt vol aandacht en met liefde voor het vak en wij selecteren onze ingrediënten op versheid en kwaliteit. Meestal komen de producten die wij in de keuken gebruiken van lokale leveranciers. Met uw Dinerbon kunt u ontspannen à la carte dineren, maar we hebben ook een verrassingsmenu samengesteld. Ons enthousiaste en jonge team staat in ieder geval te popelen om u een avond culinair in de watten te leggen.

Kom gezellig langs in het mooie Brummen en neem uw Dinercheque mee. Het team heet u alvast van harte welkom bij Tante Blanche!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews