Hofstede de Middelburg - feesten en partijen

Dinerbon Bussloo Hofstede de Middelburg - feesten en partijen
Adres
Zandwal 1
7383RP Bussloo
Telefoon
0571 - 261900
Dinerbon Bussloo Hofstede de Middelburg - feesten en partijen

Reserven voor groepen vanaf 8 personen

In Bussloo kunt u met uw Dinerbon op een prachtige locatie genieten van een kopje koffie met gebak, lunch of diner op Hofstede De Middelburg. Dit mooie landgoed is meer dan een hectare groot, is omgeven door water en biedt een prachtig uitzicht op het meer Bussloo. Met uw Dinerbon kunt u voor al uw horecawensen plaatsnemen in de brasserie van het landgoed; brasserie ‘Brodazz’. Het landgoed ligt in het hart van de Stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen en is dus een goed begin- of eindpunt van een prachtige wandeling in de nabijgelegen natuur. Dankzij de unieke ligging, de gezellige entourage en de authentieke omgeving is onze Hofstede de perfecte plek om te genieten van een ontspannen lunch of diner. Of gewoon voor een lekker tussendoortje natuurlijk!

Brasserie ‘Brodazz’ is het hele jaar geopend en heeft een verrassende menukaart voor ontbijt, lunch, tussendoor en diner in huis. Het restaurant is deels gevestigd in de prachtige Herenkamer van de gerestaureerde Hofstede. Ook op het terras of in de ruim opgezette dinerzaal kunt u met uw Dinerbon prima terecht. De Italiaanse chef-kok heeft voor de gerechten een mooie selectie gemaakt van verse producten uit de streek. Uiteraard vult hij dit aan met allerlei heerlijke Italiaanse specialiteiten. Wij hebben voor elke soort trek wat in huis. Van menu’s van meerdere gangen tot kleine ‘bar bites’. Ook hebben wij een mooie selectie wijnen, die u naar hartenlust kunt inpassen in uw diner.

Kom op een prachtige en sfeervolle plek lekker ontspannen genieten van lekker eten en drinken met uw Dinercheque. Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen op Hofstede De Middelburg!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10