Het Kasteeltje

Dinerbon Culemborg Het Kasteeltje
Adres
Markt 30
4101 BX Culemborg
Telefoon
0345-549339
Dinerbon Culemborg Het Kasteeltje
Dinerbon Culemborg Het Kasteeltje

Brasserie Het Kasteeltje is gevestigd aan de Markt in Culemborg. Het Kasteeltje is een gezellig ingericht restaurant met een huiselijke sfeer. Er is gewerkt met verschillende soorten kleuren en hout. De stenen muur is gelaten zoals hij is. De brasserie heeft zo een eigen karakter weten te ontwikkelen. Het Kasteeltje is de ideale plek om samen te komen met vrienden, familie of voor een romantisch diner. Dit kan nu ook met uw dinerbon, want Het Kasteeltje accepteert deze vanaf nu ook als een geldig betaalmiddel! In Het Kasteeltje werkt een uitstekend team. In de keuken werken de koks hard en zorgvuldig aan de gerechten en in de brasserie werkt uitstekend personeel dat altijd vriendelijk en vrolijk te werk gaat. U kunt bij hen terecht met al uw vragen en wensen en ook om advies over de gerechten.

Bij Het Kasteeltje kunt u heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en desserts krijgen voor uw dinercheque. Voor het voorgerecht staan er bijvoorbeeld bruschetta’s, broodplankje, escargots, visloempia’s, salade carprese, gamba’s en meer op de kaart. Als hoofdgerecht kunt u onder andere spareribs, visstoofpot, coq au vin, kuilenburger Het Kasteeltje, haassaté en gevulde portobello krijgen. Als afsluiter kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een aardbeienkwarktaart, trio sorbet ijs, kasteeldame of een kaasplankje. Voor de kinderen is er ook een kinderijsje waar ze voor kunnen kiezen. Er is voor jong en oud echt genoeg keuze! Ook aan dranken heeft Het Kasteeltje niets te kort.

Wilt u gezellig met het gezin uiteten? Of heeft u een romantische date? Ga dan met uw dinercheque of dinerbon naar Het Kasteeltje!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10