De Burgemeester van Dieren

Dinerbon Dieren De Burgemeester van Dieren
Adres
Zutphensestraatweg 1
6953 CG Dieren
Telefoon
0313 413 433
Dinerbon Dieren De Burgemeester van Dieren
Dinerbon Dieren De Burgemeester van Dieren

Eet à la carte of geniet van een barhap bij De Burgemeester van Dieren

Op het gebied van eten zijn de mogelijkheden zeer divers bij De Burgemeester van Dieren. Wil je graag à la carte eten of schuif je liever aan voor een lekkere barhap. Bij De Burgemeester van Dieren weet je in ieder geval zeker dat je jouw dinerbon goed gaat besteden. Het restaurant in Dieren is van dinsdag tot en met vrijdag vanaf 11.30 uur geopend en op zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur. Op welke dag wil jij graag een keer langskomen?

Een overheerlijke lunch, een uitgebreid diner en lekkere desserts bij De Burgemeester van Dieren

Bij De Burgemeester van Dieren haal je jouw culinaire hart zeker weten goed op. Kies bijvoorbeeld voor een overheerlijke lunch, een uitgebreid diner en lekkere desserts. Kom je liever langs voor een kopje koffie met wat lekkers? Ook dat is met de dinerbon geen enkel probleem bij De Burgemeester van Dieren. Of je nu graag een vleesgerecht eet, een visgerecht of een vegetarisch gerecht uit wilt proberen, voor iedere wens is er een passende kaart.

De keuken van De Burgemeester van Dieren is geopend tot 21.30 uur

Zes dagen per week ben je van harte welkom bij De Burgemeester van Dieren. De keuken van De Burgemeester van Dieren is geopend tot 21.30 uur. Om zeker te zijn van een tafel, kun je met jouw dinercheque het beste even een reservering maken. Kom je met jouw dinercheque langs met een groot gezelschap, met een klein gezelschap of alleen? Het restaurant is gelegen aan de Zutphensestraatweg 1 in Dieren. Ontdek de kaart en probeer de heerlijke gerechten die seizoensgebonden zijn uit. Zijn er bepaalde dieetwensen in de groep of heeft iemand last van een allergie? Geef het door zodat hier rekening mee gehouden kan worden.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10