La Luna

Dinerbon Dieren La Luna
Adres
Callunaplein 75
6951CN Dieren
Telefoon
0313 844080
Dinerbon Dieren La Luna
Dinerbon Dieren La Luna
Dinerbon Dieren La Luna
Dinerbon Dieren La Luna

La Luna is gelegen in het dorpje Dieren, aan de rand van de Veluwe. In Dieren is een winkelcentrum, Calluna, waar de lunchroom La Luna ligt. Bent u dus toe aan een pauze tijdens het shoppen, wandelen of fietsen? Of heeft u gewoon zin in een heerlijke lunch? Dan kunt u gezellig neerstijken in deze knusse lunchroom. Hier kunt u ook uw dinerbon of dinercheque inleveren, dus neem deze zeker mee.

 

Op de lunchkaart is keuze uit tal van lekkere lunchgerechten. Gaat u voor een harde witte of bruine bol of baguette, brood met kroketten, een hamburger a la Luna, een eiergerecht, een kop soep, een tosti, een plate of een maaltijdsalade? Ook voor de kinderen is er een speciale kaart. Verder is er elk drankje wat u wilt: fris, smoothies, koffie, thee of zelfs een alcoholische versnapering. Voor de liefhebber van warme dranken is er zelfs een speciale koffiekaart. Naast de gebruikelijke koffies, zoals latte macciato of cappuccino, is er nog veel meer keuze. Denk hierbij bijvoorbeeld aan chocokoffie, kletskoffie of een cappuccino mocha. Ook is er dit jaar een chocolademelkkaart. Hierop staan variaties op chocolademelk, zoals chocolademelk met kaneel- of banaansmaak. Door de uitgebreide keuze aan koffie, thee en lekkernijen, is La Luna ook perfect om bij langs te komen voor een high tea.

 

Naast lunches heeft La Luna ook een maaltijdservice op donderdag en vrijdag. Dan maken zij voor tussen de €5,50 en €6,50 een lekkere warme maaltijd, zodat als u geen tijd of zin hebt om te koken, u hier gezellig een hapje kunt mee-eten. Bij zo’n maaltijd kunt u denken aan wat veel mensen thuis ook gewoon eten: macaroni, stamppot of aardappelen, groente, vlees.

 

Wilt u nou genieten van zo’n heerlijke lunch, koffie, high tea of avondmaaltijd? Dan bent u bij La Luna in Dieren aan het juiste adres. In de wintermaanden zijn ze op zondag en maandag gesloten, maar de rest van de week is La Luna gewoon open. Op dinsdag en woensdag is dit van 10:00 tot 15:30, op donderdag en vrijdag tot 19:00 en op zaterdag tot 17:00. Van juni tot en met september zijn ze elke dag behalve zondag geopend. Op maandag, dinsdag, woensdag en zaterdag is dit van 10:00 tot 17:00 en op donderdag en vrijdag van 10:00 tot 19:00.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10