De Liefde Doesburg

Dinerbon Doesburg De Liefde Doesburg
Adres
Philip Gastelaarsstraat 5A
6981 BH Doesburg
Telefoon
0313 - 659 707
Dinerbon Doesburg De Liefde Doesburg
Dinerbon Doesburg De Liefde Doesburg

Geachte gast, onze kerstarrangementen kunnen niet met Diner Cadeau worden voldaan.

Bij Restaurant De Liefde is het romantiek troef. Met uw Dinerbon kunt u dineren op het mooiste pleintje van het romantische Doesburg. Een avondje De Liefde met uw Dinerbon is dan ook een complete avond uit. De Liefde staat, naast romantiek, voor heerlijke spijzen en dranken, gastvrijheid en bergen vakmanschap. Ook het prachtige, romantische interieur dat authentiek gezellig overkomt is een belangrijke factor. Alles komt hier bijeen om u zo ontspannen mogelijk in de watten te leggen. Dit alles vloeit uiteindelijk voort uit onze liefde voor het vak en voor de mens zelf. U kunt met uw Dinerbon bij ons romantisch en intiem à la carte dineren, maar wij verzorgen bijvoorbeeld ook graag een gezellige high-tea. Waar u ook voor langs komt met uw Dinerbon, onze kaart bevat een flink aantal culinaire verrassingen.

Onze kaart bevat veel heerlijke gerechtjes. De verrassing begint al met de namen van de gerechten. Wat dacht u van ‘Hartstocht’, een lekker voorgerecht op basis van lauwwarme parelhoenfilet, of ‘Jocaste’s Tederheid’, een tussengerecht bestaande uit een spoom van mousserende wijn en frambozenijs. Dankzij de creatieve naamgeving leert u ook nog eens van alles over de historie van de liefde. Bijzonder trots zijn wij op onze prijswinnende mosterdsoep. Doesburg staat van oudsher bekend om de heerlijke, ambachtelijke mosterd en uiteraard is onze mooie mosterdsoep gemaakt met echte Doesburgse mosterd.

Kom met uw Dinercheque genieten van heerlijke gerechten die met passie, liefde en zorg gemaakt zijn bij De Liefde. Een avondje warm uit gaan kan als geen ander in ons restaurant!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10