Restaurant de Kade

Dinerbon Doesburg Restaurant de Kade
Adres
Contre Escarpe 32
6981BW Doesburg
Telefoon
0313 745888
Dinerbon Doesburg Restaurant de Kade
Dinerbon Doesburg Restaurant de Kade
Dinerbon Doesburg Restaurant de Kade

Restaurant De Kade bevindt zich aan de Contre Escarpe 32 in Doesburg en maakt deel uit van het Stadshotel Doesburg. De naam van dit restaurant is erg eenvoudig te verklaren, want het bevindt zich letterlijk op de kade langs de rivier de IJssel. Deze fraaie locatie zorgt ervoor dat het bij dit etablissement niet alleen binnen, maar bij goed weer ook buiten op het grote terras aan het water prima toefen is. Terwijl je er in de open lucht van een hapje en drankje geniet heb je namelijk een wijds uitzicht over de rivier en het groene achterland. Omdat het restaurant onderdeel is van het hotel zijn de openingstijden aangenaam ruim. Je kunt er namelijk elke dag van de week van 10 uur ‘s morgens tot 11 uur ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht.

Vanwege deze prettige openingstijden zijn er tal van verschillende mogelijkheden om van al het lekkers te genieten dat Restaurant De Kade je te bieden heeft. Het is onder meer een heerlijke plek om ontspannen te genieten met een dampende kop koffie of thee met gebak, maar je kunt er net zo goed gezellig komen borrelen met je vrienden of collega’s. Uiteraard bereidt de keukenbrigade ook graag een heerlijke lunch of een smakelijk diner voor je. Op de menukaart prijken zoveel verrukkelijke trendy en traditionele gerechten dat een keuze maken ongetwijfeld een pittige klus wordt. Je zou je diner bij De Kade bijvoorbeeld van start kunnen laten gaan met gerookte rosbief, camembert en een compote van cranberry en dit dan op kunnen volgen met een van de vlees- of vishoofdgerechten die op meesterlijke wijze voor je worden klaargemaakt. Wil je je tijdens het hoofdgerecht laten verrassen met de keuze van de chef-kok, kies dan voor de Kadespecial. Restaurant De Kade is ook geschikt voor gasten met kinderen, want voor de kleine smulpapen zijn speciale kindermenu’s beschikbaar.

Heb je smakelijk genoten van al het goede dat Restaurant De Kade aan je wist te presenteren en is het tijd geworden om de rekening daarvoor te betalen, dan kun je daar natuurlijk gewoon deels of volledig het saldo van je dinercheque of je dinerbon voor gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10