Restaurant IJsselhoeve

Dinerbon Doesburg Restaurant IJsselhoeve
Adres
Eekstraat 15
6984 AG Doesburg
Telefoon
0313 - 474444
Dinerbon Doesburg Restaurant IJsselhoeve

Met uw dinerbon heeft u vanaf nu ook de mogelijkheid om een mooie dag of avond uit te beleven bij restaurant en partyboerderij de IJsselhoeve. Deze bekende partijboerderij bevindt zich in Doesburg en is aldaar al meer dan 30 jaar een begrip. Bij restaurant de IJsselhoeve zijn vele mogelijkheden. Zo kunt u er elk denkbaar culinair evenement organiseren, zoals een zakelijk diner, een familiefeest, een grote barbecue of een trouwfeest. Het ervaren management en feest team van de IJsselhoeve maakt van ieder evenement een echte happening. Zij vinden het leuk om met u mee te denken over de mogelijkheden en ervoor te zorgen dat alles precies wordt zoals u het in gedachten had.

Naast een leuk culinair evenement organiseren bij de IJsselhoeve kunt u ook met uw dinercheque komen dineren. Het restaurant is iedere zondag geopend, dus op die dag kunt u met uw dinerbon gewoon binnen komen lopen. Op de andere dagen kunt u alleen op reservering terecht in het restaurant. In het restaurant kunt u heerlijk a la carte dineren. In de keuken staan een enthousiaste kok die met verse ingrediënten voor u lekkere gerechten op tafel tovert. De IJsselhoeve biedt enkele speciale gerechten aan, die een specialiteit zijn van de kok, zoals de ‘Hutselpan’. U heeft bij dit gerecht de keus uit verschillende soorten vlees, salades en sauzen. Verder staan er op de kaart vele verschillende vlees-, en vis gerechten en de chef heeft ook iedere dag een vegetarische verassing voor u in petto!

Kom zelf alle mogelijkheden ontdekken bij restaurant en partycentrum IJsselhoeve en beleef een mooie avond uit met uw dinercheque!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews