Grand Café Restaurant Groeskamp

Dinerbon Doetinchem Grand Café Restaurant Groeskamp
Adres
Koopmanslaan 3
7005BK Doetinchem
Telefoon
0314 370480
Dinerbon Doetinchem Grand Café Restaurant Groeskamp
Dinerbon Doetinchem Grand Café Restaurant Groeskamp
Dinerbon Doetinchem Grand Café Restaurant Groeskamp

Grand Café Restaurant Groeskamp is een restaurant gelegen in Doetinchem. Doetinchem is een plaats die ligt in de Achterhoek, vlak bij Arnhem en de grens met Duitsland. Mensen uit de Achterhoek staan bekend als erg gastvrij en dit is dan ook terug te zien in het restaurant. Gecombineerd met een unieke entourage en goede service maakt dit een fijn restaurant waar u graag eens wil komen eten.

 

Voor de lunch is er keuze uit verschillende soorten gerechten, zoals soep, salade, specials, uitsmijters, omeletten, sandwiches, ambachtelijk brood, panini’s en plates met brood of friet en salade. Ook voor het diner is er veel keuze. Bij de voorgerechten kunt u onder andere kiezen uit gevulde champignons of hot pulled chicken. Als hoofdgerecht kunt u bijvoorbeeld een varkenshaasspies of kabeljauw nemen. Voor de nagerechten is er bijvoorbeeld keuze uit kletskoppen of chocolademousse met peer. Naast deze gerechten zijn er ook elk seizoen wisselende gerechten. Deze worden gemaakt met seizoensproducten.

 

Groeskamp is ook perfect voor bedrijven. U kunt hier met uw personeel komen eten of vergaderen, maar ook bezorgt Groeskamp lunches of andere maaltijden bij uw werk. Naast dat Groeskamp perfect is voor bedrijven, kunt u ook uw feest of partij bij hier vieren. U kunt hierbij bijvoorbeeld kiezen voor een buffet.

 

Restaurant Groeskamp is elke dag van de week geopend. Doordeweeks, van maandag tot en met vrijdag, is het geopend van 10:00 tot 21:00. De keuken opent dan wel pas om 12:00. In het weekend, op zaterdag en zondag, openen de deuren om 16:00. Neem ook vooral uw dinerbon of dinercheque mee, want deze kunt u hier inleveren.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10