Brasserie Dennenrhode

Dinerbon Doornspijk Brasserie Dennenrhode
Adres
Verlengde Haerderweg 5
8085 RJ Doornspijk
Telefoon
0525 662937
Dinerbon Doornspijk Brasserie Dennenrhode
Dinerbon Doornspijk Brasserie Dennenrhode
Dinerbon Doornspijk Brasserie Dennenrhode
Dinerbon Doornspijk Brasserie Dennenrhode

Kom gezellig langs bij Brasserie Dennenrhode in Doornspijk

Brasserie Dennenrhode ligt in een bosrijke omgeving in Doornspijk. Bij deze gezellige brasserie heb je de keuze uit een uitgebreide dinerkaart, maar in het hoogseizoen ben je hier ook van harte welkom voor het uitproberen van de heerlijke lunchkaart. Je komt helemaal tot rust op het sfeervolle terras in het groen, waar je kunt genieten van de mooiste gerechten. Kom gezellig een keer langs met je partner, vrienden of met het hele gezin. Kinderen kunnen zich vermaken in de royale speeltuin en er is een verwarmd buitenbad aanwezig.

Met wat voor gezelschap kom jij langs met de dinerbon?

Hoe je jouw dinerbon gaat besteden, is natuurlijk volledig aan jou. Wie weet wil je je partner een keer verrassen of je komt liever met een grotere groep. Brasserie Dennenrhode biedt passende tafels voor zowel grote groepen als kleine groepen. Als gast kun je een van de ruime parkeerplaatsen gebruiken en na het parkeren zie je aan de linkerkant, voorbij de slagboom, Brasserie Dennenrhode liggen. In het zomerse hoogseizoen is Brasserie Dennenrhode van woensdag tot en met zondag geopend vanaf 11:00 uur. In het winterseizoen is de brasserie op vrijdag, zaterdag en zondag geopend.

Gebruik de dinercheque voor een smaakvol diner, een lekkere lunch of een heerlijk Italiaans kopje koffie

Brasserie Dennenrhode biedt een breed aanbod aan diverse gerechten. Gebruik de dinercheque voor een smaakvol diner, een lekkere lunch of een heerlijk Italiaans kopje koffie. Let er wel op dat veel mensen Brasserie Dennenrhode al weten te vinden. Wil je gegarandeerd zijn van een tafel op het terras of in het restaurant, zorg er dan voor dat je van tevoren even een reservering maakt met een van de medewerkers. Kom jij binnenkort een keer langs in Doornspijk?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10