Lunchroom 't 12-uurtje

Dinerbon Doorwerth Lunchroom 't 12-uurtje
Adres
Van der Molenallee 121
6865CB Doorwerth
Telefoon
026 7676041
Dinerbon Doorwerth Lunchroom 't 12-uurtje

Woont u in de buurt van het Gelderse Doorwerth? Dan is lunchroom 't 12-uurtje een fijne plek om uw Dinerbon te verzilveren. Hier kunt van maandag tot en met zaterdag genieten van een heerlijke koffie, smaakvolle lunch en lekker gebakje. Eigenaren Sylvia en Bert Schoemaker heten u van harte welkom!

De menukaart biedt voor ieder wat wils. Zo kunt u uw Dinercheque omruilen voor een eenvoudig maar lekker broodje belegd met oude kaas, ei, rosbief, kroket of warm vlees. Ook heeft u de keuze uit luxe broodjes, zoals een broodje waldkorn met brie, honing en walnoten, broodje tuna met tonijn, tartaarsaus, tomaat, sla en ui of broodje met bal gehakt, pindasaus en uitjes. Maar dan zijn we er nog niet, want er staan ook overheerlijke tosti’s, panini’s, uitsmijters, soepjes en salades op het menu! U heeft al een panini met kaas, tomaat en pesto voor slechts 4,75 euro. Daar worden we allemaal wel blij van! Voor de grotere trek zijn er diverse menu-gerechten waar u met uw Dinerbon voor kunt kiezen, zoals een cheeseburger, wienerschnitzel of biefstuk met friet en rauwkost. Van deze gerechten mag u ook thuis genieten als u dat liever doet. Let ook even op de dagmenu-aanbiedingen, want elke dag profiteert u van korting op een bepaald gerecht.

Lunchroom 't 12-uurtje is maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Ook wanneer u een feestje geeft kunt u met groepen tot 80 personen terecht. Vergeet uw Dinercheque niet mee te nemen!  

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10