Al Gusto

Dinerbon Duiven Al Gusto
Adres
Meidoornlaan 14
6921 EL Duiven
Telefoon
06 24 54 82 17
Dinerbon Duiven Al Gusto

Zou u uw dinerbon graag willen inzetten voor een heerlijk diner bij u thuis in plaats van voor een avond uit eten, bijvoorbeeld omdat u een feestje of ander evenement organiseert bij uw thuis? Dat kan nu bij Al Gusto – Thuis in Tapas. Bij dit Mediterrane catering restaurant kunt u met uw dinercheque de lekkerste Spaanse tapas of andere Mediterrane gerechten bestellen, die vervolgens bij u thuis worden afgeleverd. Niet alleen het eten wordt verzorgd, maar u wordt ook voorzien van bijpassend servies, waaronder gezellige Spaanse stenen bakjes en schoteltjes. De dag na uw feest of evenement haalt Al Gusto alles weer bij u op. U hoeft bovendien niets af te wassen, dat doen ze gewoon bij Al Gusto!

De verschillende hapjes en maaltijden die u kunt bestellen bij Al Gusto – Thuis in Tapas zijn zeer uiteenlopend en worden allemaal bereid van de lekkerste en verse ingrediënten. Al Gusto betekent met Smaak, en de smaak van de gerechten wordt dan ook zeer belangrijk gevonden door de chef. Op de website van Al Gusto kunt u zien welke verschillende tapas er allemaal zijn en daar een keuze uit maken. U kunt ook gaan voor een Mediterraan buffet, waarbij er een geheel buffet voor u wordt verzorgd met Spaanse, Italiaanse en Griekse gerechten. Op dit manier zit er voor iedereen altijd wel een gerecht naar zijn of haar smaak tussen.

Neem vooral contact op met Al Gusto – Thuis in tapas om de mogelijkheden te bespreken om uw persoonlijke wensen in vervulling te laten gaan! Betalen kan uiteraard met uw dinercheque.

Let op: u kunt bij Al Gusto alleen catering voor thuis bestellen (en dus niet op locatie dineren).

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10