Emjoy De Gulle Gaper (Alleen besteedbaar voor Diner)

Dinerbon Ede Emjoy De Gulle Gaper (Alleen besteedbaar voor Diner)
Adres
Grotestraat 46
6711AM Ede
Telefoon
0318 618111

Let op: de kaart is uitsluitend te besteden voor Diner bij dit restaurant. 

Grand café De Gulle Gaper is te vinden aan de Grotestraat 46 in het voor gemotoriseerd verkeer afgesloten winkelhart van de Gelderse plaats Ede. Het etablissement is gevestigd in een karakteristiek oud pand en ook binnen bespeur je in de inrichting van dit café vleugen van authenticiteit die gecombineerd worden met hedendaagse gemakken. Het horecabedrijf beschikt tevens over een eigen terras waar het op fraaie lente- en zomerdagen zonder meer goed toeven is. Ongeacht of je nu binnen of buiten plaatsneemt om van een hapje en een drankje te genieten, in alle gevallen zal het personeel van dit grand café alles in het werk stellen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. 

Gezien de openingstijden van De Gulle Gaper richt men zich er voor wat betreft het culinaire aanbod vooral op gasten die er een lunch komen nuttigen, maar er is ook een beperkte dinerkaart beschikbaar waarvan je op Edense koopavonden lekkernijen kunt kiezen. Voor de lunch biedt dit grand café je onder meer keuze uit diverse huisgemaakte soepen, broodjes met warm of koud beleg en zogenoemde vistolets met gerookte zalm of huisgemaakte tonijnsalade. Zin in een luxe lunch? Kies dan bijvoorbeeld voor een verrukkelijke EMjoy burger of de carpaccio. Specialiteit van het huis is de Gulle Gaper Lunch, waarbij je een etagère geserveerd krijgt met daarop kleine carpaccio met truffelcrème en Parmezaanse kaas, een waldkornbolletje met tonijn- of eiersalade en een klein kopje tomatensoep.

Heb je genoten van al het heerlijks en de gezellige ambiance van De Gulle Gaper en wordt het tijd om de rekening van al je genuttigde consumpties te voldoen, dan kun je daar uiteraard probleemloos (deels) het tegoed van je dinercheque of je dinerbon voor benutten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10