Het oude Politiebureau

Dinerbon Ede Het oude Politiebureau
Adres
Breelaan 2a
6711 MR Ede
Telefoon
0318 - 658700
Dinerbon Ede Het oude Politiebureau
Dinerbon Ede Het oude Politiebureau
Dinerbon Ede Het oude Politiebureau

Smaakvol, stijlvol en eigentijds. Dat is Restaurant ‘Het oude Politiebureau’ ten voeten uit, Koken is onze passie en gastvrijheid zit ons in het bloed, of het nu gaat om een lunch, diner, vergadering, workshop of feest. Daarnaast verzorgen wij ook catering en koken op locatie. Het Oude Politiebureau ligt centraal in Nederland, in Ede. Komt u ons eens met uw Dinerbon opzoeken! 

Achter de statige muren van Het oude Politiebureau gaat een prachtige binnentuin schuil. Weinig mensen weten het, maar ons restaurant heeft een royaal terras. U zit beschut onder de oude kastanjeboom of geniet van volop zon aan één van de tafeltjes op het fraai ingerichte zijterras. De wijn houden wij koud met feestelijke koelers en bij schemering steken we een kaarsje voor u aan. Mocht het frisser worden, ligt er een plaid voor u klaar.

Restaurant 'Het oude Politiebureau' heeft als basis de Franse keuken maar laat zich graag beïnvloeden door andere landen. Wij streven daarbij altijd naar de beste kwaliteit en werken uitsluitend met zorgvuldig uitgekozen, verse producten die wij betrekken van leveranciers uit de omgeving of van de boerderij. Verder komt ons rundvlees uit Ierland, heeft àl het vlees wat wij bereiden het 'beter leven' keurmerk en is de vis op onze kaart duurzaam gevangen. Onze dinerkaart verandert met de seizoenen mee en kent dan een aantal verrassende seizoensgerechten. Ons jonge keukenteam is enthousiast en flexibel en houdt graag rekening met uw eventuele, ook uiteenlopende, dieetwensen.

Ons restaurant is geopend op maandag t/m vrijdag vanaf 11.30 uur voor lunch en aansluitend voor diner. Op zaterdag zijn wij geopend vanaf 16.00 uur. Op zondag zijn wij uitsluitend geopend in onze bistro. U bent van harte uitgenodigd met uw Dinercheque!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews