Red's Tapas Grill & Bar

Dinerbon Ede Red's Tapas Grill & Bar
Adres
Museumplein 3
6711NA Ede
Telefoon
0318 595 856
Dinerbon Ede Red's Tapas Grill & Bar
Dinerbon Ede Red's Tapas Grill & Bar
Dinerbon Ede Red's Tapas Grill & Bar

Bij Red’s Tapas Grill & Bar kunt u terecht voor onbeperkt tapas of a la carte Grill-gerechten met uw dinerbon. De zaak wordt geleid door de broers Vincent en Ferdinand Nap, die Red’s Tapas Grill & Bar enkele jaren geleden hebben overgenomen. Sindsdien is het hun doel om constant te blijven verbeteren en zijn ze niet tevreden voordat elke klant met een voldaan gevoel naar huis is.

Vincent en Ferdinand zijn naast de eigenaars ook de chef-koks van Red’s Tapas Grill & Bar, en zorgen er samen met hun team voor dat de klant kan genieten van dagverse tapas en de beste Grillgerechten. Ze beginnen naar eigen zeggen pas met snijden als de bestelling voor de Tapas binnen is. Echte aanraders van de kaart zijn de malse Ossenhaas en de befaamde T-bone steak. Voor kinderen is er een apart menu én een aparte tapassamenstelling, waardoor ook zij alles lekker zullen vinden. In de speelhoek kunnen ze zich in ieder geval de hele avond vermaken. Na etenstijd verandert Red’s Tapas & Grill in een heuse cocktailbar. Er is een breed aanbod in cocktails, maar ook de nodige speciaalbieren staan koud. Zo hoeft u na het eten zeker nog niet meteen naar huis en kunt u voor het eten alvast gezellig borrelen. U kunt hier uw dinercheque dus ruim besteden!

Ook voor speciale gelegenheden als bruiloften, verjaardagsfeesten of andere festiviteiten kunt u met uw dinerbon terecht bij Red’s Tapas Grill & Bar. Vincent en Ferdinand denken graag met u mee over de mogelijkheden!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10