Restaurant Pomphuis

Dinerbon Ede Restaurant Pomphuis
Adres
Klinkenbergerweg 41
6711MJ Ede
Telefoon
0318-653133
Dinerbon Ede Restaurant Pomphuis
Dinerbon Ede Restaurant Pomphuis
Dinerbon Ede Restaurant Pomphuis

Zoekt u een leuke plek in Ede waar u kunt eten met uw Dinerbon? Denk dan eens aan Restaurant Pomphuis. De bijzondere architectuur van het monumentale pand waarin het restaurant gevestigd is, wordt in zijn waarde gelaten en draagt bij aan een warme ambiance. Aan de achterkant van het pand vindt u het mooiste terras van Ede. Bij mooi weer kunt u hier heerlijk dineren in een oase van rust. Het zal net lijken alsof u op vakantie bent! Reserveer nu en geniet van een heerlijke maaltijd. Vergeet uw Dinercheque niet mee te nemen.

De menukaart van Restaurant Pomphuis wordt zes keer per jaar opnieuw samengesteld. Zo kunnen zelfs vaste gasten zich keer op keer laten verassen. U heeft een ruime keuze aan heerlijke gerechten, waarbij bijvoorbeeld de vegetariër ook goed uit de voeten kan. Bij Restaurant Pomphuis vindt u uitsluitend topkwaliteit en mooie verse producten! Voor slechts €29,50 krijgt u al een keuzemenu van drie gangen. Dit kunt u uiteraard ook met uw Dinerbon bestellen. Onder de hoofdgerechten vindt u Oosterse zalmfilet met noedels en paksoi, gegrilde ossenhaas met portsaus en champignons en nog veel meer. Wat dacht u bijvoorbeeld van pompoenrisotto met spaghetti van zoetzure pompoen, hazelnoot en gegrilde boleten?

Het is ook mogelijk om u te laten verassen door de chef van Restaurant Pomphuis. Bestel dan met uw Dinercheque het verassingsmenu van vier of vijf gangen. Het enige dat u hoeft te doen is uw dieetwensen doorgeven en genieten! Bestel er ook nog een mooie bijpassende wijn bij en uw avond is compleet.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10