Yucatan Cocktailbar

Dinerbon Ede Yucatan Cocktailbar
Adres
Nieuwe Stationsstraat 23
6711 AG Ede
Telefoon
0318 300949
Dinerbon Ede Yucatan Cocktailbar
Dinerbon Ede Yucatan Cocktailbar
Dinerbon Ede Yucatan Cocktailbar
Dinerbon Ede Yucatan Cocktailbar

In het centrum van Ede, dichtbij het station, ligt restaurant Yucatan Tiki Bar & Grill. Het restaurant is net zo exotisch als de naam doet klinken. Begin de avond met één van de tropische grillgerechten. Sluit het diner af met een cocktail gekozen van de uitgebreide cocktailkaart. Ga vervolgens al dansend de avond tegemoet met een tequila of Caribische rum. In de weekenden worden hier feestjes gebouwd met behulp van DJ's tot in de late uurtjes. Niet alleen de muziek brengt het publiek in de danssferen, maar ook het interieur draagt zijn steentje daar aan bij. Bamboe, palmbladeren, toffe graffiti op de muur met Caribische tinten maken de beleving compleet.

Bij Yucutan Tiki Bar & Grill kun je jouw Dinerbon inleveren. En als je het menu bekijkt is het zeker waard om jouw Dinercheque hier uit te geven. Het menu is lekker overzichtelijk en bestaat uit voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Een kleine greep uit de voorgerechten: 'Mock Turtle Soup', salade met zalm en gamba's en nacho's. De hoofdgerechten zijn ook om te smullen, zoals een spies van de grill met ossenhaas, zalm of kipfilet, spare ribs van de grill met een speciale BBQ rum-cola marinade en voor de vegetariërs is er een vega taco bell. Mocht je dan nog ruimte hebben in jouw maag voor een nagerecht, ga dan zeker voor de 'Flamingo Dance' of de 'Pineappletastic'.

Yucatan Tiki Bar & Grill is geopend van donderdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur. Op zaterdag is de bar extra lang geopend en sluiten de deuren pas om 4.00 uur in de ochtend. Het is tevens mogelijk om de bar af te huren voor een privéfeestje. Reserveren voor een diner kun je online doen via het reserveringssysteem. Je ziet direct of de gewenste tijden beschikbaar zijn. Yucatan is er voor de liefhebbers die houden van lekker eten en tropische sferen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10