De Heideroos

Dinerbon Eerbeek De Heideroos
Adres
Harderwijkerweg 28
6961 GE Eerbeek
Telefoon
0313 - 651253
Dinerbon Eerbeek De Heideroos
Dinerbon Eerbeek De Heideroos
Dinerbon Eerbeek De Heideroos

Kom eens dineren in De Heideroos! Ons sfeervolle restaurant wordt gekenmerkt door de warme, ongedwongen sfeer en de gastvrije bediening. De sfeervolle inrichting zorgt voor een warme sfeer; uitstekend geschikt voor uw lunch of diner in elk gezelschap. Kom dat ervaren met uw Dinerbon!

De oorsprong van de naam Heideroos is een bijzonder verhaal. In het begin van de vorige eeuw begon een voortvarend man in dit pand een champignon kwekerij annex café. Deze man heette Roos! Daarnaast werd het pand indertijd omgeven door uitgebreide heidevelden. Dat was voor hem de aanleiding om het café naar zijn eigen naam te noemen, verbonden met die heide. Café De Heideroos. Heden ten dage wordt de zaak gerund door Marcel Gardenbroek. Thans is De Heideroos een veelzijdig bedrijf waar kwaliteit en gastvrijheid voorop staan. In de zomer kunt u genieten op ons sfeervolle zonneterras. Daarnaast bevindt zich het Partycentrum welke gebruikt wordt voor feesten, vergaderingen en groepsarrangementen met diverse activiteiten.

In het restaurant zullen onze chefkoks en hun keukenbrigade u overdonderen met kwalitatief verbluffende à la Carte gerechten, die de traditionele Nederlands/Franse keuken als basis hebben en ieder half jaar wisselen. Daarnaast brengen wij elk seizoen heerlijkheden als wild, asperges en mosselen. Uniek voor De Heideroos is de actie 'op woensdag, donderdag en vrijdag onbeperkt genieten van diverse hoofdgerechten voor maar € 15,- !

De kinderen vermaken zich prima in de prachtige speelkamer met speelgoed, puzzels of een leuk filmpje, zodat de volwassenen rustig en ongedwongen kunnen genieten van hun diner.

Uw Diner Cadeau Dinercheque accepteren wij uiteraard graag!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10