Het Muldershuis

Dinerbon Eibergen Het Muldershuis
Adres
Mallumse Molerweg 114
7152 AV Eibergen
Telefoon
0545- 472 334
Dinerbon Eibergen Het Muldershuis
Dinerbon Eibergen Het Muldershuis
Dinerbon Eibergen Het Muldershuis

Bij Het Muldershuis kunt u heerlijk eten op het mooiste plekje in de Achterhoek. Het restaurant is gevestigd in een voormalige Saksische boerderij in Eibergen, naast de Mallumse Molen die nog steeds iedere zaterdag in bedrijf is. In ruil voor uw Dinerbon kunt u hier genieten van een heerlijke lunch of diner. Neem plaats op het ruime terras aan het water of in de tuin en kom weer helemaal tot rust. Kom gerust eens langs om zelf te ervaren welke unieke sfeer Het Muldershuis u biedt. Vergeet niet om ook uw Dinercheque mee te nemen!

Het Muldershuis staat niet alleen bekend om haar unieke locatie, maar ook om haar bijzondere seizoenskaart. Ook als u van uitgebreid dineren en mooi wijnen houdt, bent u hier aan het juiste adres! Voorafgaand aan uw diner krijgt u vers gebakken oerbrood en kunt u één van de heerlijke voorgerechten bestellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van carpaccio van hert met rucola, pistache, kruimels Old Amsterdam en een dressing van walnotenolie? Probeer eens wat nieuws in ruil voor uw Dinerbon! Onder de hoofdgerechten vindt u onder andere sukade van Bonte Bentheimer op een stamppotje van rucola en zongedroogde tomaat; gebakken zalmfilet met Hollandaisesaus en goed gevulde huisgemaakte erwtensoep, geserveerd met roggebrood en Schwarzwälder schinken. Bij Het Mulderhuis proeft u de seizoenen!

Het Muldershuis is een prachtige plek om even uit te rusten na een lange wandeling of fietstocht. In de omgeving vindt u vele routes door bossen, weilanden, veengebieden en ander natuurschoon. Een uitgebreid diner met uw Dinercheque zal daarna extra lekker smaken!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10