Lucca (ALLEEN WO&DO)

Dinerbon Elburg Lucca (ALLEEN WO&DO)
Adres
Havenkade 18
8081GP Elburg
Telefoon
052 5692 940
Dinerbon Elburg Lucca (ALLEEN WO&DO)
Dinerbon Elburg Lucca (ALLEEN WO&DO)
Dinerbon Elburg Lucca (ALLEEN WO&DO)

Let op: u kunt hier alleen op woensdag en donderdag terecht met uw Diner Cadeaukaart. Daarnaast kunt u maximaal één kaart inleveren per gezelschap.

Wil je Italiaans eten en genieten van de smaken waarin je de passie voor koken en Italië proeft? Dan rest je maar één ding: zoek je Dinerbon op en vertrek naar Italiaans restaurant Lucca in Elburg. De eigenaren van Lucca hebben een passie voor koken en vooral ook het delen van deze passie. Een restaurant openen was dan ook een logisch gevolg. De naam van het restaurant is ontleent aan het Italiaanse plaatsje Lucca. Geen grote stad vol met bezienswaardigheden, maar je wordt aangetrokken door de authenticiteit en typische Italiaanse sfeer. Het is deze sfeer die je met je Dinercheque kunt ervaren in restaurant Lucca.

Een sfeervolle locatie

Lucca is gesitueerd aan de Havenkade van Elburg en heeft meer dan voldoende parkeerplekken. In het restaurant wordt je gegrepen door de Italiaanse en vooral ook gezellige sfeer. Een professioneel en enthousiast team staat voor je klaar om het je zo aangenaam mogelijk te maken. Naast een restaurant heeft Lucca ook de beschikking over ruimtes voor vergaderingen, zakelijke meetings, recepties en bruiloften. De ruimtes zijn stijlvol aangekleed, zodat sfeer altijd gegarandeerd is. En natuurlijk kunt u ook hiervoor uw Dinerbon gebruiken.

Lunchen bij restaurant Lucca

Wil je lekker gaan lunchen, alleen of met meerdere personen? Bij Lucca kun je dan terecht voor heerlijke belegde broodjes met huisgemaakt beleg. Een broodje zalm, rundvlees, zalm of tonijn, je hebt keuze uit veel verschillende belegde broodjes. Maar de lunch biedt meer. Een tosti, een pizza of een pastamaaltijd behoort ook tot de mogelijkheden. Bij restaurant Lucca is een lunch altijd geslaagd.

Dineren bij restaurant Lucca

Fantastisch Italiaans eten doe je tijdens een diner in restaurant Lucca. Je krijgt een uitgebreide kaart met allerlei Italiaanse voor- en hoofdgerechten en uiteraard ook een typisch Italiaans dessert mag niet ontbreken. Het hoofdgerecht kan bestaan uit een vleesgerecht, maar ook vegetariërs hebben keuze uit enkele vegetarische gerechten. Maar je mag als hoofdgerecht ook kiezen uit een lekkere pizza of een pasta. Er staan namelijk verschillende smaken pizza's op de kaart. En uiteraard kun je met je Dinercheque hier ook terecht om één van de verschillende soorten pasta's te proeven.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10