Restaurant Achter de Poorte (wo,do,zo)

Dinerbon Elburg Restaurant Achter de Poorte (wo,do,zo)
Adres
Noorderwalstraat 21
8081GL Elburg
Telefoon
0525-681292
Dinerbon Elburg Restaurant Achter de Poorte (wo,do,zo)

Let op: U kunt hier alleen op woendag, donderdag en zondag betalen met uw Diner Cadeaukaart.

Restaurant Achter De Poorte is gevestigd op één van mooiste plekjes in het historische hart van Elburg. Dit stijlvolle restaurant is al bijna 25 jaar hét culinaire paradijs van de oude vestigingsstad. Met uw Dinerbon kunt u hier genieten van een heerlijke avond uit en een bijzonder diner. Zowel het tijdschrift ‘Lekker’ als Michelin hebben Restaurant Achter De Poorte vermeld. Kom dus gauw langs met uw Dinerbon en laat u in de watten leggen door hun vriendelijke team.

De keuken van Restaurant Achter De Poort is Frans-Mediterraan. De gerechten worden echter altijd op een eigentijdse en frisse manier klaargemaakt. De meest belangrijke regel van de chefs is dat er alleen wordt gewerkt met dagverse producten. Het restaurant wordt dan ook geprezen om haar prijs-kwaliteitverhouding. Ze accepteren nu ook uw Dinercheque. De menukaart verandert elke drie maanden aan de hand van de seizoenproducten. Bij Restaurant Achter De Poort werken ze graag met vis, zoals het hoort in een oude vissersplaats! Uiteraard staan er ook mooie vleesgerechten op de kaart. In de herfstmaanden kunt u bijvoorbeeld gaan voor een wildmenu, bestaande uit maar liefst 10 kleine gerechtjes in vijf gangen. Het hele jaar door kunt u met de Dinercheque een all-in-menu bestellen. Dan krijgt u een proeverij van drie, vier, vijf of acht gangen, inclusief wijn, koffie en huisgemaakte friandaises.

Restaurant Achter De Poorte heeft ook een bovenverdieping waar u in alle rust kunt genieten van een privédiner. Dit is ideaal voor een verjaardag of vergadering! Of u nou met z’n tweeën komt of met een groep, u bent van harte welkom.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10