Fizzy

Dinerbon Epe Fizzy
Adres
Soerelseweg 22
8162 PB Epe
Telefoon
0578 688276
Dinerbon Epe Fizzy
Dinerbon Epe Fizzy
Dinerbon Epe Fizzy

Ben je op zoek naar een gezellig restaurant om je Dinerbon te besteden? Ga dan eens uit eten bij Restaurant Fizzy in Epe. Dit restaurant bestaat sinds begin 2018. Het is gelegen op een prachtige locatie middenin de bossen van de prachtige Veluwe. Met de gerechten die je hier voorgeschoteld krijgt prikkel je je zintuigen. Een unieke ervaring op smaakgebied!

De chefkok laat zich inspireren door de natuur, en dat zie je op je bord terug. Stuk voor stuk worden hier verrassende maaltijden bereid die wisselen met de seizoenen. Er wordt gewerkt met diverse vormen, structuren en smaken. Uiteraard zijn alle maaltijden verrukkelijk, maar ze zien er ook nog eens prachtig uit. Een kunstwerk op je bord! Uitgebreid eten kun je hier zeker met je Dinercheque. Kies je voor een 5 gangendiner, een 7 gangendiner of een 9 gangendiner? Je kunt het diner uitbreiden met een overheerlijk kaasassortiment. Eventueel kun je er ook voor kiezen om kaas te nemen in plaats van het dessert. À la carte staan er diverse lekkernijen op de menukaart, zoals tonijn, langoustine, 'Fizzy kaas', steak tartaar, tarbot, kreeft, zwezerik en ree. Als dessert heb je de keuze uit een kaasassortiment of een aardbei- of chocoladedessert.

Restaurant Fizzy is zeer luxe ingericht met veel ramen en lichtinval, zodat je tijdens de maaltijd met familie of vrienden een prachtig uitzicht hebt op de natuur. Het hoge plafond is mooi gedecoreerd, bijna kasteelachtig. Uiteraard kun je met je Dinerbon ook van een goed glas wijn genieten. Heb je zin in nog een glas? Geef het aan de vriendelijke bediening door of loop naar de luxe bar die zich middenin het restaurant bevindt.

Wil je reserveren voor een gezellige avond uit met je Dinercheque? Dat kan heel eenvoudig via het online formulier. Je kunt natuurlijk ook mailen of bellen. De enthousiaste medewerkers staan je graag te woord. Het restaurant is gevestigd aan de Soerelseweg, in de bossen halverwege Epe en Nunspeet. Restaurant Fizzy is geopend van dinsdag tot en met zondag. Op dinsdag en zaterdag van 18.00-21.00 en op woensdag, donderdag, vrijdag en zondag van 12.00-21.00.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10