Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle

Dinerbon Epe Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle
Adres
Dellenweg 115
8161 PW Epe
Telefoon
057 8612814
Dinerbon Epe Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle

Verscholen tussen het groen van de Veluwse Bossen treft u Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle. Ons hotel is een prima uitvalsbasis voor een verkenningstocht over de prachtige Veluwe en de omliggende steden. Met uw Dinerbon kunt u achteraf uw honger stillen in het restaurant. Bij Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle kunt u genieten van heerlijke gerechten in de culinaire klasse die u wenst. Op onze kaart staan meerdere categorieën, waaruit u tijdens het avondeten kunt kiezen. Zo hebben wij de ‘Lekkere…’, ‘Heerlijke…’ en ‘Culinaire…’ categorieën in de aanbieding. Zo kunt u met uw Dinerbon zelf op simpele wijze een meergangenmenu samenstellen. Vooraf kunt u genieten van onze smaakmakers, zoals een overheerlijke Italiaanse bruschetta.  

Onze kaart gaat uiteraard met de seizoenen mee. Mocht de tijd rijp zijn, dan passen wij de kaart aan en kunt u bij ons genieten van heerlijke verse asperges, Veluws wild en prachtige mosselen. Deze kunt u elk jaar periodiek op onze kaart terugvinden. Onze kaart herbergt verder een aantal interessante opties. Zo hebben wij per gang een aantal speciale aanbevelingen van onze ‘Health Coach’. Een gegarandeerd gezonde keuze! Ook heeft Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle sinds 2011 het gouden Green Key certificaat in het bezit. Wij hechten dan ook veel belang aan duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo bieden wij biologische gerechten aan en hanteren wij een duurzaam inkoopbeleid qua ingrediënten. Dit komt goed tot zijn recht in de smaak van onze gerechten!

Kom met uw Diner Cadeau Dinercheque gezellig langs bij Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle. Wij kijken uit naar uw bezoek!

 

 

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan