Veluws Eethuis Wissel

Dinerbon Epe Veluws Eethuis Wissel
Adres
Ericaweg 2
8162 PR Epe
Telefoon
0578 - 629657
Dinerbon Epe Veluws Eethuis Wissel

Het Veluws Eethuis in Wissel in van dinsdag tot en met zondag geopend voor lunch en diner. Ook u bent er van harte welkom om uw Dinerbon hier te besteden! Een etentje bij dit restaurant is heel goed te combineren met een fietstocht in de natuur of een bezoekje aan één van de watergedreven molens. Geniet van een heerlijk diner, een mooi glas wijn en een gezellig samenzijn. U kunt zelfs daarna nog blijven hangen voor een potje jeu de boules of minigolf!

Alle gerechten van Het Veluws Eethuis worden met zorg bereid in eigen keuken. Ook maken ze voor het grootste gedeelte gebruik van verse en biologische producten. Zo geniet iedere gast van volle smaken en kwalitatief hoogstaande gerechten. Het is ook nog eens heel gezond! Ze accepteren ook uw Dinercheque. Op de dinerkaart vindt u heerlijke voorgerechten zoals kalfsfricandeau en een mousse van ganzenlever. Alle voorgerechten worden voorzien van Veluws beschuit. Onder de hoofdgerechten vindt u bourgondische creaties zoals ribeye van boerenland rund, gevulde maiskip met ham en walnoten en verse zalm uit de oven. Als u op zoek bent naar een beetje nostalgie, moet u kiezen voor oma’s draadjesvlees! Een mooi glas wijn maakt uw maaltijd compleet. Na het eten kunt u gewoon met uw Dinerbon afrekenen.

Elke woensdag- en donderdagavond kunt u langskomen voor de bijzondere proeverij van €19,25 per persoon. Deze bestaat uit verschillende duurzame streek- en seizoensgebonden gerechten, die u kunt opscheppen van een buffet. Geniet van een heerlijke avond uit met uw Dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10