De Rozentuin

Dinerbon Epse De Rozentuin
Adres
Deventerweg 40
7214 DH Epse
Telefoon
0575 - 494885

De Rozentuin in Epse is een restaurant dat zich sinds 1996 heeft ontwikkeld tot een Chinees-Indisch, Japans én wokrestaurant. Dat wil zeggen dat de liefhebber van de oosterse keuken hier aan het juiste adres is! Neem ook gerust de Dinerbon mee. Het keuken- en bedieningsteam hoopt u spoedig te mogen ontvangen in het sfeervolle restaurant, waar u verwend wordt met verschillende typen geuren en smaken die de oosterse keuken rijk is. Geniet van een veelzijdig diner met uw Dinercheque!

De Rozentuin is geopend van woensdag tot en met maandag tot 21:00. Het leuke is dat u kennis kunt maken met bijzondere All-You-Can-Eat concepten. Zo kunt u bijvoorbeeld voor maar €24,95 onbeperkt genieten van Dim Sum. Dit zijn diverse gestoomde, gefrituurde, gegrilde of gebakken Chinese hapjes bereid door de vakkundige chef van De Rozentuin. Dit is een unieke manier om uw Dinerbon te besteden! Naast Dim Sum bieden ze ook echte Japanse sushi aan. Deze worden op authentieke wijze bereid, zodat de smaak en kwaliteit altijd is zoals u verdient. Houdt u meer van wokken? U kunt voor een vaste prijs onbeperkt opscheppen van het royale wokbuffet. Hier vindt u onder andere teppanyaki grillspecialiteiten, soepen, verschillende vlees- en vissoorten en groenten, diverse oriëntaalse woksauzen, mihoen, nasi, bami en nog veel meer.

De Rozentuin is ideaal gelegen tussen Deventer en Zutphen. Het is de ideale plek om een hapje te gaan eten na het werk of na een dagje uit. Ze beschikken namelijk ook over een ruime parkeerplaats voor de deur. Uw Dinercheque is bij De Rozentuin goed besteed!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10