De Holle Bus

Dinerbon Gaanderen De Holle Bus
Adres
Rijksweg 131
7011 DT Gaanderen
Telefoon
0315 323026
Dinerbon Gaanderen De Holle Bus
Dinerbon Gaanderen De Holle Bus

Met uw Dinercheque kunt u dagelijks terecht bij Eetcafé de Holle Bus. Dit sfeervolle eetcafé zit al dertig jaar midden in het centrum van Gaanderen. Hun motto is ‘’Gewoon lekker eten!’’. Kwalitatief goed eten voor een mooie prijs in een gezellig en ontspannen sfeer.

Gewoon lekker eten is zeker mogelijk bij Eetcafé de Holle Bus. Tijdens de lunchuren kunt u onder andere aanschuiven voor een lekker soepje, verschillende soorten tosti’s of een traditioneel broodje kroket of broodje bal. Er is in ieder geval genoeg te kiezen! In de avond is Eetcafé de Holle Bus zeer geschikt om gezellig met het hele gezin een hapje te eten. De uitgebreide menukaart bestaat niet alleen uit een aantal goede vlees- en visgerechten, maar ook uit maar liefst tien verschillende schnitzels en elf hamburgers. Heeft u lichte trek, dan kunt u ook kiezen voor een maaltijdsalade. Ook voor de kinderen heeft het eetcafé een aantal unieke gerechtjes samengesteld, zoals de ‘’Guus Geluk’’, de ‘’Mac Bus’’ en de ‘’Grote Boze Wolf’’. Er zal zeker iets tussen zitten wat uw kinderen lekker vinden. Kom dus snel gewoon lekker eten met uw Dinerbon!

Het eetcafé is stijlvol en gezellig ingericht. Er is ook een fijn terras, waar u in de zomer lekker kunt genieten van de zon. De bovenverdieping mét dakterras is de ideale locatie voor het organiseren van diners, buffetten of barbecues. U zal in ieder geval iedere dag hartelijk ontvangen worden door het gastvrije personeel. En uw Dinerbon ook!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews