Clarins Gold Beauty & Wellness

Dinerbon Garderen Clarins Gold Beauty & Wellness
Adres
Hogesteeg 50
3886MA Garderen
Telefoon
0577-462700

Wilt u even ontsnappen van de drukte van alledag? Dan is een bezoek aan een Wellness salon een heerlijke dagbesteding. Alles staat er in het teken van welzijn en ontspanning en u kunt er weer even helemaal opladen. Wat u misschien nog niet wist, dat meerdere Wellness centra in Nederland beschikken over een zeer goed restaurant, en dat u in een deel van deze restaurants met uw dinerbon welkom bent om te komen genieten van een goed diner. Uw ontspannen uitje hoeft daarom ook niet te eindigen wanneer u de Wellness verlaat, u kunt er een minstens even ontspannen diner achteraan plakken!

Een van de restaurants in een Wellness waar u met uw dinercheque meer dan welkom bent is het restaurant dat hoort bi Clarins Gold Beauty & Wellness in Garderen. U kunt in deze Welness heerlijk zwemmen in de verwarmde zwembaden, fitnessen in de fitnessruimte en een echte schoonheidsbehandeling ondergaan. Nadien schuift u aan in het restaurant met uw dinerbon waar de verzorging over wordt genomen door de vriendelijke bediening. U heeft een ruime keus uit heerlijke gerechten die door de kok in de keuken met verse ingrediënten worden bereid. Uiteraard hoort bij een ontspannen dagje uit een lekker glas wijn. Laat u door de bediening informeren over de beste keus bij uw gerecht en droom helemaal weg in deze luxueuze Wellness.

Lijkt de combinatie van ontspannen en lekker dineren u ideaal? Wacht dan niet langer en breng een bezoek aan Clarins Gold Beauty & Wellness en besteed uw dinercheque in het sfeervolle restaurant!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews