Grand Cafe Heideborgh

Dinerbon Garderen Grand Cafe Heideborgh
Adres
Hogesteeg 50
3886 MA Garderen
Telefoon
0577 - 46 27 00
Dinerbon Garderen Grand Cafe Heideborgh

Kom met uw Dinerbon gezellig eten en drinken bij Grand Café Heideborgh in het Gelderse Garderen. Dit sfeervolle grand café is de huiskamer van Hotel Bilderberg. U kunt het grand café herkennen aan aan het knusse houten meubilair en prachtige hoge plafond en grote ramen. U hoeft natuurlijk geen hotelgast te zijn om hier te komen eten met uw Dinerbon, maar leuk is dat natuurlijk wel! Het hotel zit namelijk midden in de Veluwe. Ook zit er een beauty en wellness salon bij het hotel, waar u heerlijk kunt ontspannen. Na uw fietstocht of spasessie bent u van harte welkom om gezellig te komen eten bij Grand Café Heideborgh.

Bij dit unieke grand café worden koffies geserveerd in het inmiddels beroemde Heideborgh servies en met huisgemaakte lekkernijen. Tegen het eind van de middag kunt u gezellig komen borrelen op het fantastische terras. De heerlijke bittergarnituren zullen uw aperitief perfect begeleiden. Ook in de avond kunt u bij Grand Café Heideborgh terecht met uw Dinercheque. Ze serveren klassieke eetcafégerechten met een culinaire twist. Zo kunt u onder andere de befaamde Bilderburger en de Grand Café Saté bestellen! Het is natuurlijk ook mogelijk om echt even uitgebreid te dineren met een driegangenmenu. Een goede fles wijn en de uitstekende service maken uw avond compleet!

Grand Café Heideborgh is zeven dagen per week geopend voor lunch, borrel en diner. Heeft u de smaak te pakken na uw diner met de Dinercheque? Blijf dan gezellig hangen in het Grand Café voor een drankje. De bar is namelijk tot 1:00 geopend! 

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews