Restaurant De Prinsenhof

Dinerbon Garderen Restaurant De Prinsenhof
Adres
Hogesteeg 50
3886 MA Garderen
Telefoon
0577 - 46 27 00
Dinerbon Garderen Restaurant De Prinsenhof

Heeft u er wel eens aan gedacht om met uw dinerbon heerlijk te gaan dineren in een hotel? Dat klinkt misschien in eerste instantie onlogisch, zeker wanneer u niet in het desbetreffende hotel overnacht, maar dat is het eigenlijk helemaal niet. Hotels hebben vaak zeer goede restaurants waar u ook van harte welkom bent om te genieten van een culinaire avond met uw dinercheque. Bijvoorbeeld bij Restaurant de Prinsenhof, het restaurant van Bilderberg Résidence Groot Heideborgh. Dit prachtige hotel-restaurant is een oase van rust en gastvrijheid omsloten door heide en de Veluwse bossen.

In Restaurant De Prinsenhof wordt u door de chef en de bediening meegenomen op een culinair avontuur. Op de veelzijdige menukaart staan verassende gerechten, die allen zijn geïnspireerd op de prachtige omgeving waarin het restaurant zich bevindt. Voor deze gerechten worden alleen de beste, lokale ingrediënten gebruikt, waardoor u bij een bezoek aan restaurant De Prinsenhof echt de smaak van de Veluwe kunt proeven. Denkt u hierbij aan kwaliteitsproducten zoals verse geitenkaas van lokale boeren, biologisch kalfsvlees en seizoensgroenten uit de regio. U bent al vanaf de vroege ochtend welkom met uw dinerbon in het restaurant voor een heerlijk ontbijt met onder andere honing die is geproduceerd op het eigen landgoed. Is het mooi weer? Dan geniet u van een ontbijt of lunch op het zonovergoten terras. ’S Avonds kunt u uiteraard aanschuiven voor een culinair diner.

Kom zelf ervaren hoe leuk een restaurantbezoek aan een restaurant in een hotel kan zijn en vergeet vooral uw dinercheque niet mee te nemen bij uw bezoek!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews