Taveerne 't Pandje

Dinerbon Geldermalsen Taveerne 't Pandje
Adres
Marktplein 2
4191AC Geldermalsen
Telefoon
0345 576 597
Dinerbon Geldermalsen Taveerne 't Pandje
Dinerbon Geldermalsen Taveerne 't Pandje

Een gevarieerde lunchkaart probeer je uit bij Taveerne ’t Pandje

Ga je binnenkort een middag uitgebreid lunchen en ben je hiervoor op zoek naar een leuk restaurant? In dat geval is Taveerne ’t Pandje bij uitstek geschikt. Je kunt hier met je dinerbon kennismaken met een gevarieerde lunchkaart. Of je voorkeur nu uitgaat naar snel een broodje, een lekkere uitsmijter of een vers belegd broodje met een kopje koffie of een verse jus d'orange, het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij Taveerne ’t Pandje. Met wie kom jij binnenkort een keertje langs?

Jouw vrijdagmiddagborrel organiseer je bij Taveerne ’t Pandje

Of je nu graag een vrijdagmiddagborrel organiseert voor collega’s of voor vrienden, in beide gevallen ben je bij Taveerne ’t Pandje helemaal aan het juiste adres. Geniet van een lekkere borrel met tal van lekkere hapjes met je dinerbon. Het team van Taveerne ’t Pandje denkt graag met je mee en biedt een voorstel op maat waar het hele gezelschap van kan genieten. Of er nu vegetariërs, vleesliefhebbers of visliefhebbers zijn, er zijn meer dan genoeg mogelijkheden. Geef je wensen door aan het personeel en geniet binnenkort in een gezellige ambiance met je dinercheque.

Taveerne ’t Pandje is van dinsdag tot en met zondag geopend

Wanneer kom jij langs bij Taveerne ’t Pandje? Het restaurant is van dinsdag tot en met donderdag geopend van 11:30 uur - 01:00 uur, op vrijdag van 8:00 uur - 03:30 uur, op zaterdag van 12:00 uur - 03:30 uur en op zondag van 14:00 uur - 18:00 uur. Maak op tijd een reservering en verzeker jezelf van een tafel bij Taveerne ’t Pandje. Zo weet je zeker dat je altijd kunt genieten met je dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10