Grand cafe nr 19

Dinerbon Gendt Grand cafe nr 19
Adres
Dorpstraat 19
6691AV Gendt
Telefoon
0481424947
Dinerbon Gendt Grand cafe nr 19
Dinerbon Gendt Grand cafe nr 19

Wilt u graag gezellig uit eten gaan met uw dinerbon in een restaurant met een moderne setting in Gendt? Dat kan nu bij Grand Café nr. 19! Grand Café nr. 19 vindt u aan de Dorpsstraat 19 op een zeer centrale plek in Gendt. Dit maakt een bezoek aan het grand café gemakkelijk te combineren met een andere activiteit in het centrum of in de nabije omgeving. Grand Café nr. 19 is de plek waar u lekker kunt gaan genieten van een heerlijke lunch, een lekker kopje koffie, een gezellige borrel of een smaakvol diner. Iedere dinsdag tot en met zondag bent u met uw dinercheque van harte welkom voor een gezellige middag of avond.

Zowel op de lunchkaart als op de dinerkaart van Grand Café nr. 19 vindt u smaakvolle gerechten, die allen worden bereid van verse ingrediënten. Een leuk lunchconcept in dit grand café is de Shared Lunch, een lunch die u samen kunt delen. Samen gaan lunchen met de dinerbon wordt op deze manier extra gezellig! ’s Avonds is er op culinair gebied ook genoeg te beleven bij grand Café nr. 19. Begin uw avond met een zalmtartaartje met augurk, rode ui, bieslook, mosterd en crème fraîche, gevolgd door een saté van de haas of een mixed grill met biefstuk, varkenshaas en kipfilet. Houdt u van vis? Dan heeft u de keuken tussen gebakken gamba’s met bijpassende sauzen en brood of een heerlijk stukje gebakken zalm.

Voor een gezellige middag of avond uit eten in Gendt bent u bij Grand Café nr. 19 aan het juiste adres. Vergeet niet om uw dinercheque mee te nemen wanneer u een bezoek brengt aan dit grand café in het centrum want daarmee kunt u te allen tijde de rekening betalen aan het eind van een geslaagd bezoek.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10