t Olde Schop

Dinerbon Giesbeek t Olde Schop
Adres
Kerkstraat 80
6987 AD Giesbeek
Telefoon
0313 - 633444
Dinerbon Giesbeek t Olde Schop
Dinerbon Giesbeek t Olde Schop
Dinerbon Giesbeek t Olde Schop
Dinerbon Giesbeek t Olde Schop

'Levenslange verliefd op de Provençaalse keuken', dat resulteert in 'vers, overdadig, primeurs van het seizoen'. Dat is precies het karakter van Restaurant 't Olde Schop. Met uw Dinerbon bent u hier van harte uitgenodigd voor een heerlijk diner. ’t Olde Schop is gevestigd in een ‘oude karreschuur’. Dit vormt een prachtig decor om in te genieten van prachtige gerechten, heerlijke wijnen, uitstekende bediening en een geweldige ambiance.

In de keuken van ’t Olde Schop is echt alles vers en alles is huis gemaakt. Wij hebben een uitgebreide menukaart met enkel de meest heerlijke gerechten uit de Provençaalse keuken. Ons paradepaardje is “Culinaire de Provence”. U hoeft dan helemaal niets te kiezen, want wij serveren gewoon alle gerechten per gang met daarbij zoveel mogelijk primeurs van het seizoen. Ook ons 3 of 4 gangen keuze menu is een echte aanrader; wij serveren u dan een selectie van de lekkerste vis of vlees gerechten uit het Culinaire de Provence menu. Uiteraard kunt u ook a la carte uw keuze maken. Voor de kleine eter is er speciale kleine kaart.

Ook voor uw trouwen, jubileum, verjaardag, receptie, borrel of feestavond bent u bij ons aan het juiste adres. Naast onze gezellige High Tea en brunch mogelijkheden, kunnen wij ook een uitgebreid buffet voor u verzorgen.

Laat u eens heerlijk verrassen door de Provençaalse keuken bij ’t Olde Schop. Wij zijn van maandag tot en woensdag gesloten, maar donderdag en vrijdag vanaf 16.00 en zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur geopend. Uw Dinercheque accepteren wij graag! Graag tot ziens in 't Olde Schop! 

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 5 /10