Bar Bistro d'Olde Smidse

Dinerbon Goor Bar Bistro d'Olde Smidse
Adres
Grotestraat 102
7471BS Goor
Telefoon
0547 274 491
Dinerbon Goor Bar Bistro d'Olde Smidse

Aan de Grotestraat in Goor staat Bar Bistro d'Olde Smidse. In dit prachtige Overijsselse plaatsje kunt u uitstekend terecht voor prachtige wandelingen en fietstochten, maar ook zeker voor andere recreatieve activiteiten. Bar Bistro d'Olde Smidse kan omschreven worden als een gezellige en sfeervolle bar. Men spreekt ook wel van een fijne ambiance. U kunt bij Bar Bistro d'Olde Smidse terecht voor zowel een privé etentje als een vergadering. Ook staat de bar voor u klaar als u iets te vieren heeft! U kunt nu ook uitstekend betalen met uw dinerbon, Bar Bistro d'Olde Smidse accepteert deze namelijk graag. U kunt bij de bar komen voor een heerlijk etentje, maar natuurlijk ook voor een lekkere borrel met hapjes erbij. Als u binnenstapt zult u meteen merken hoe gastvrij en vriendelijk het personeel is. Zij zijn altijd bereid om u te helpen met verschillende vragen en wensen en om u te adviseren met verschillende gerechten en dranken.

De menukaart van Bar Bistro is erg uitgebreid. Op de menukaart kunt u het volgende vinden: soepen, koude voorgerechten, warme voorgerechten, hoofdgerechten vlees, hoofdgerechten vis, vegetarische gerechten, kindermenu’s en nagerechten. Zoals u ziet is er voor zowel jong als oud iets lekkers te eten. Neem dus gerust iemand mee om hem of haar te trakteren met uw dinercheque! Ook heeft het restaurant verschillende koffie variaties waaronder Irish coffee, koffie compleet en French coffee.

Bar Bistro is van maandag t/m zaterdag geopend vanaf 16:00 uur en op zondag vanaf 14:00 uur.  Bar Bistro d'Olde Smidse hoopt u snel te zien met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10