Holy Moly

Dinerbon Harderwijk Holy Moly
Adres
Markt 6
3841 CE Harderwijk
Telefoon
0341 279299
Dinerbon Harderwijk Holy Moly
Dinerbon Harderwijk Holy Moly
Dinerbon Harderwijk Holy Moly

Holy Moly is een Mexicaans specialiteitenrestaurant – of een cantina zoals ze zichzelf beschrijven – dat je aantreft aan de Markt 6 in het centrum van Harderwijk. Stap je bij dit etablissement binnen dan vallen je ongetwijfeld meteen de vele kleurrijke decoraties aan de wanden en om je heen op. Deze visuele drukte wordt slim gecompenseerd met eenvoudig meubilair waaraan je op je gemak van je hapje en drankje kunt genieten. De sfeer in dit restaurant is hip, ontspannen en levendig, terwijl de bediening attent, vriendelijk en snel is. Kortom, alles bij elkaar opgeteld zorgt deze cantina voor een ambiance die ronduit gezellig is. Holy Moly is elke dag van de week geopend. Je kunt er op zondag en maandag van 11 uur ‘s morgens tot 1 uur ‘s nachts met je dinercheque of dinerbon terecht, van dinsdag tot en met donderdag van 10 uur ‘s morgens tot 1 uur ‘s nachts en op vrijdag en zaterdag van 10 uur’s morgens tot 3 uur ‘s nachts.

Het culinaire aanbod bestaat op hoofdlijnen uit lunchgerechten, dineropties en zogenaamde bites voor de momenten dat je gewoon lekkere trek tussendoor hebt. Lunchen kan bij Holy Moly tot 4 uur ‘s middags. Je hebt dan onder meer keuze uit diverse soepen, salades en sandwiches die elk van een Mexicaans tintje zijn voorzien. Daarnaast kun je er in de middag genieten van zachte taco wraps met onder meer garnalen, varkensvlees of krokant gebakken avocado. Specialiteit van het huis is rond lunchtijd het siësta uurtje bestaande uit pulled chicken quesadilla, toast met smashed avo en zoete aardappelsoep. Wil je bij Holy Moly dineren, dan is dat vanaf 5 uur ‘s middags mogelijk. Je kunt dan onder meer smullen van een vlees- of vegetarische burrito of je trek stillen met kleinere hapjes, zoals krokante gamba’s of chili cheese pepers. Vind je het lastig om een keuze uit het grote aanbod lekkernijen te maken? Kies dan voor de Carmaba-optie, zodat de chef-kok in 5 rondes zijn lekkerste creaties aan je laat proeven.

Ook aan gezellig smullen bij Holy Moly komt uiteindelijk een einde. Op het moment dat de rekening voor als je genuttigde dranken en spijzen aan je gepresenteerd wordt kun je deze natuurlijk probleemloos (deels) met het saldo van je dinercheque of je dinerbon voldoen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10