Japans Chinees Restaurant Hu Bing

Dinerbon Harderwijk Japans Chinees Restaurant Hu Bing
Adres
Strandboulevard Oost 14
3841AB Harderwijk
Telefoon
0341 419109
Dinerbon Harderwijk Japans Chinees Restaurant Hu Bing
Dinerbon Harderwijk Japans Chinees Restaurant Hu Bing

Hu Bing is een Chinees Indonesisch specialiteitenrestaurant dat gevestigd is aan de Strandboulevard Oost 14 in Harderwijk. Het groots opgezette restaurant herbergt een stuk Harderwijkse geschiedenis, want het is deels om de oude plaatselijke stadsmuur gebouwd. Die muur is in het pand overigens nog steeds duidelijk herkenbaar aanwezig waardoor het verder moderne interieur een unieke historische touch krijgt. Hu Bing beschikt ook over een eigen terras, zodat je er tevens buiten een hapje en drankje kunt doen terwijl je geniet van het uitzicht op het water. Het restaurant is elke dag van de week geopend van 12 uur ‘s middags tot 10 uur ‘s avonds. Op korte loopafstand van Hu Bing bevinden zich enkele grote parkeerpleinen waar je je auto 3 uur gratis kunt parkeren (als je gebruik maakt van je blauwe kaart). Het restaurant is ook bereid om haar gerechten bij je thuis te bezorgen, maar accepteer in dat geval niet je dinerbon of dinercheque als geldig betaalmiddel.

Ga je bij Hu Bing een hapje eten, dan heb je op hoofdlijnen keuze uit 3 varianten. Uiteraard kun je er kiezen voor een compleet verzorgde Chinese of Indonesische rijsttafel, maar het is ook mogelijk om volledig a la carte te bestellen. Tenslotte biedt het restaurant je de mogelijkheid om voor haar all you can eat concept te gaan, waarbij je voor een vaste prijs per persoon zo veel en zo vaak op mag scheppen als je maag dat toelaat. De combinatie van de Chinese en de Indische keuken zorgt er bij Hu Bing voor dat je aangenaam veel keuze hebt uit tal van verschillende gerechten en dat je dus ook beide smaakvariaties naar believen met elkaar kunt mixen, zodat je eigen Aziatische superdiner ontstaat. Op de menukaart van het restaurant tref je onder meer diverse soorten nasi goreng en bami goreng aan, maar je kunt ook kiezen uit talloze overheerlijke gerechten die ossenhaas, kip, eend, vis of garnalen als hoofdbestanddeel hebben. Wil je van echt traditionele Aziatische gerechten genieten bij Hu Bing? Maak dan een keuze uit de bijzondere gerechten uit Sighuan en Kanton.

Het restaurant serveert ruime porties, zodat je er zeker van kunt zijn dat je Restaurant Hu Bing niet met een hongerig gevoel verlaat. Je rekening voor de genuttigde dranken en spijzen kun je er natuurlijk gewoon (deels) met het tegoed van je dinercheque of je dinerbon voldoen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10