Mamta

Dinerbon Harderwijk Mamta
Adres
Strandboulevardwest 8
3841 CS Harderwijk
Telefoon
0341-266377
Dinerbon Harderwijk Mamta
Dinerbon Harderwijk Mamta
Dinerbon Harderwijk Mamta

Bij Restaurant Mamta kunt u op doordeweekse dagen terecht voor een heerlijke en authentieke Indiase maaltijd. Ook hier wordt uw dinerbon het hele jaar door geaccepteerd. Iedereen zou zich thuis kunnen voelen bij Restaurant Mamta. Ze hebben het restaurant sfeervol en romantisch ingericht, de bediening is zeer gastvrij en de menukaart is zeer veelzijdig. Op de kaart wordt ook altijd aangegeven of het gerecht pittig, medium of mild gekruid is. Zo komt u nooit voor onaangename verassingen te staan! Kom dus gauw eens eten en betaal met uw dinercheque.

Een etentje bij Restaurant Mamta is het best te omschrijven als een unieke culinaire ervaring. Door de verscheidenheid aan gerechten en de veelzijdige smaken van de Indiase keuken kunt u optimaal genieten van uw etentje. Het restaurant is zeer geschikt voor een intiem diner voor twee, maar er kan ook van alles geregeld worden voor groepen. Als u uw dinerbon inwisselt voor een driegangenmenu, kunt u écht kennis maken met de Indiase eetcultuur. Het Royal Menu van €28,00 bestaat bijvoorbeeld uit King Prawn Butterfly, Tandoori Mixed Grill, King Prawn Bhuna, Mushroom Bhaje, Rijst, Nan-brood, Paneer Salade, Kokosijs en koffie/thee. Uiteraard zijn vegetariërs met hun dinercheque ook aan het goede adres bij Restaurant Mamta. Wat dacht u van de Navratan Korma met groenten, exotische vruchten, noten, rozijnen en room?

Niets kenmerkt de Indiase keuken zo duidelijk als de Tandoori-oven. Dit is een traditionele klei-oven die gestookt wordt met houtskool en zeer hoge temperaturen bereikt. Zo is uw eten in een mum van tijd klaar én krijgt het die typische Indiase smaak! Bent u nieuwsgierig geworden naar dit traditionele restaurant in Harderwijk? Breng dan snel een bezoek aan restaurant Mamta!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10