Restaurant Basiliek

Dinerbon Harderwijk Restaurant Basiliek
Adres
Vischmarkt 57L
3841 BE Harderwijk
Telefoon
0341 - 415290
Dinerbon Harderwijk Restaurant Basiliek
Dinerbon Harderwijk Restaurant Basiliek
Dinerbon Harderwijk Restaurant Basiliek

Ga met uw dinerbon naar de Vischmarkt in Harderwijk! Hier vindt u namelijk he leuke restaurant Basiliek. Het restaurant is gevestigd in een heel mooi wit gebouw. De naam Basiliek is afkomstig van het Agnietenklooster. Dit klooster heeft ouwe gewelven, grote zwarte staldeuren en Romaanse ramen. Gebaseerd op dit klooster heeft Basiliek haar inrichting gemaakt. Zo zijn er ruwe bakstenen muren waarbij u rustgevend kunt lunchen of dineren. Restaurant Basiliek heeft ook een terras dat met mooi weer geopend is. Het terras heeft uitzicht op de Pittoreske markt. Basiliek heeft 1 Michelinser en 16 GaultMillau punten. De gasten zijn altijd uiterst tevreden over hun bezoek aan het restaurant. Restaurant Basiliek is hier dan ook heel trots op. Basiliek houdt van uitdagingen en heeft daarom iedere dag weer een dag vol met uitdagingen. Op deze manier wil het restaurant nog beter worden!

Met uw dinercheque kunt u gebruik maken van een uitgebreid menu. Het is niet te gebruiken n combinatie met de all-in arrangementen en andere kortingsacties. Ook wil het restaurant van te voren weten als u met deze cadeaubon komt eten. Verder kunt u elk gerecht eten wat u wilt. Alle gerechten worden met de beste en verste producten gemaakt. De smaak en kwaliteit van alle gerechten is dus hoog. U zult zeker bij elke hap kunnen wegdromen en genieten! Wanneer u geniet, geniet restaurant Basiliek ook!

Niets is zo belangrijk dan genieten van goede kwaliteit gerechten. Doe dit met uw dinercheque of dinerbon bij restaurant Basiliek!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10