Restaurant Basiliek

Dinerbon Harderwijk Restaurant Basiliek
Adres
Vischmarkt 57L
3841 BE Harderwijk
Telefoon
0341 - 415290
Dinerbon Harderwijk Restaurant Basiliek
Dinerbon Harderwijk Restaurant Basiliek
Dinerbon Harderwijk Restaurant Basiliek

Goedendag, Wij willen van harte welkom heten bij het restaurant de Basiliek aan de Vischmarkt in de stad Harderwijk. Het was altijd een droom die in het jaartal 2006 werkelijkheid is geworden. Hier kunt u genieten met u Diner Cadeau Dinerbon, want niets is zo leuk als dat.

De naam Basiliek is afkomstig van het Agnietenklooster, deze heeft ouwe gewelven, grote zwarte staldeuren en Romaanse ramen. Bij ons binnen vind u ruwe bakstenen muren waarbij u rustgevend kan lunchen en dineren in een zeer rustige sfeer, maar met mooi weeer kunt u bij ons ook terecht op het terras dat uitzicht biedt op de Pittoreske markt.  Voor de mensen die dit willen weten: we beschikken over 1 Michelinster, 16 GaultMillau punten en wij staan nu op de 56e plaats in de Lekker Top-100. Ons restaurant en de medewerkers zijjn hier super trots op. Wij houden van uitdagingen en daarom is iedere dag weer een nieuwe dag vol met uitdagingen om nog beter te worden. Wij proberen samen met het trouwe team de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Wij zien u graag bij ons in het restaurant! 

Mocht u met een Diner Cadeau Dinercheque komen eten bij ons dan horen wij dit graag van te voren. De Diner Cadeau is niet te gebruiken in combinatie met onze allin arrangementen en andere kortingsacties. 

Tot Ziens! Het team en Rik.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan