Restaurant Da Gabriele

Dinerbon Harderwijk Restaurant Da Gabriele
Adres
Vischmarkt 31
3841BE Harderwijk
Telefoon
0341 414400
Dinerbon Harderwijk Restaurant Da Gabriele
Dinerbon Harderwijk Restaurant Da Gabriele

In geen enkel ander land maken ze van eten zo een ultiem geniet moment als in Italië. Ervaar dit bij Restaurant Da Gabriele. Gevestigd in een prachtig pand in het oude Harderwijk wordt u hier ontvangen in een echte mediterrane sfeer. Naast de prachtige ruimte om in te dineren, is er ook een 400 jaar oude kelder waar u kunt genieten van een heerlijk aperitief. U bent bij Restaurant Da Gabriele van harte welkom met uw dinerbon of dinercheque.

Als wij ons restaurant zouden moeten omschrijven in drie woorden zouden dat trendy, romantisch en bovenal Italiaans zijn. Met verschillende etages, intieme erkertjes, sfeervolle verlichting en bovenal de voortreffelijke gerechten zorgen wij ervoor dat u bij ons ultiem geniet, zoals alleen de Italianen dat kunnen. De Italiaanse keuken kenmerkt zich door ingrediënten van goede kwaliteit, regionale diversiteit en historisch bewustzijn. En dit alles dient natuurlijk ervaren te worden in het samenzijn van familie, vrienden en dierbaren.

Beleef La Dolce Vita bij ons met uw dinerbon of dinercheque. Wij zullen er alles aan doen om u een mooie avond in Italiaanse stijl te bezorgen. Na één bezoek zult u nog vaak bij ons terug terug willen komen. Restaurant Da Gabriele is geopend voor diner van maandag tot en met zondag vanaf 17:00 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10