Restaurant Hotel Baars

Dinerbon Harderwijk Restaurant Hotel Baars
Adres
Smeepoortstraat 52
3841EJ Harderwijk
Telefoon
0341 412007
Dinerbon Harderwijk Restaurant Hotel Baars
Dinerbon Harderwijk Restaurant Hotel Baars

Restaurant Baars maakt onderdeel uit van het 4-sterrenhotel Baars dat gevestigd is aan de Smeepoortstraat 52 in Harderwijk. Het hoge sterrenniveau is een duidelijke indicatie dat je hier tevens lekker luxe kunt eten. Het restaurantgedeelte van het hotel bestaat uit een setting van een café annex brasserie met een houten vloer en een klassieke inrichting, waardoor het geheel een warme ambiance vormt waar je relaxt van een hapje en drankje kunt genieten. Is er sprake van goed Hollands lente- of zomerweer, dan kun je ook op het terras van het restaurant plaatsnemen, zodat je in de open lucht kennis kunt maken met de verrukkelijke spijzen en dranken die de chef-kok en zijn keukenbrigade voor je klaarmaakt. De keuken van het restaurant is van maandag tot en met zaterdag van 12 uur ‘s middags tot half 10 ‘s avonds open en op zondag van 5 uur ‘s middags tot half 10 ‘s avonds.

Met het oog op de openingstijden van de keuken, kun je dus ook alleen maar van maandag tot en met zaterdag bij Restaurant Baars terecht als je het saldo van je dinerbon of dinercheque om wilt zetten in een lekkere lunch. Uiteraard kun je er wel op elke dag van de week je bon of cheque gebruiken als je liever de voorkeur geeft aan een diner. Het etablissement beschikt over een aparte lunchkaart en een aparte dinerkaart, waarop een vast assortiment aan lekkernijen prijkt dat wordt aangevuld met puur seizoensgebonden gerechten. Voor de lunch kun je jezelf onder meer trakteren op wit boerenlandbrood of waldkornbrood met verrukkelijk vers beleg of voor een van de onvolprezen eiergerechten van het restaurant gaan. De dinerkaart biedt je daarnaast een uitgebreide keus uit talrijke smakelijke voor-, hoofd- en nagerechten, waaronder diverse soepen, vlees- en visgerechten en pasta, rijst en couscous. Wil je je smaakpapillen eens echt laten verrassen? Kies dan voor de Baars Special, het dagelijks wisselende 3-gangenmenu dat de chef-kok met zorg voor zijn gasten heeft samengesteld.

Vanzelfsprekend accepteert Restaurant Baars gewoon je dinercheque of je dinerbon als je er aan het einde van je eetfestijn (deels) je rekening mee wilt betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10