Soul Sisters

Dinerbon Hattem Soul Sisters
Adres
Kruisstraat 3
8051GD Hattem
Telefoon
038 - 737 02 86
Dinerbon Hattem Soul Sisters
Dinerbon Hattem Soul Sisters

Soul Sisters is een leuke brasserie in huiskamerachtige sferen in het centrum van het gezellige stadje Hattem. Je kunt er zes dagen per week terecht voor een heerlijke koffie of thee, lunch of borrel. 'Hap en tap', prijkt er op de deur. En daarnaast kun je er ook nog eens terecht voor kunst, workshops, yoga en andere activiteiten. Het is een plek waar creatievelingen en liefhebbers van werken van kunstenaars en ontwerpers graag samen komen om te genieten van mooie dingen en lekkere hapjes. Soul Sisters is gevestigd in een prachtig pand met een ruim terras. Bij mooi weer blijven ze dan ook graag nog even wat langer open om je met dinercheque optimaal te laten profiteren van het zonnetje en de relaxte sferen.

Bij de koffie en thee kun je in deze gemoedelijke brasserie zoete zelfgemaakte heerlijkheden bestellen, zoals carrotcake met walnoten en dadels of een Soul Sisters go nuts brownie. Voor de lunch kun je met je dinerbon kiezen uit allerlei broodjes, tosti's, wraps en salades. De creativiteit van de eigenaren zie je overal terug, ook op de kaart. Zo kun je bijvoorbeeld een broodje Geestige Gasthuis nemen met zalm, roomkaas, kappertjes en honingmosterd dressing, die vernoemd is naar het het pand: het Heilige Geestgasthuis. Of een salade Dikke Tinne, vernoemd naar het Kasteel St. Lucia -De Dikke Tinne, met onder andere gerookte kip, parmezaanse kaas, ei en pijnboompitjes. Even wat anders dan een broodje of een salade? Dan ga je misschien wel voor een Healthy Wrap of een ‘Nopgerold’ Vissie. Gezond, klassiek of speels, met je dinercheque heb je volop keuze aan smakelijke lunchverleidingen.

Zalig lang proeven van thee of wijn met allerlei lekkers? De Soul Sisters leggen je graag in de watten met een high tea met zoete en hartige gerechten of een high wine met hartige hapjes. Een glaasje bubbels vooraf maakt het extra feestelijk. Ook de drankjes zijn hier niet standaard. Je drinkt hier bijvoorbeeld een Decollethee, Cabarethee of een T-rex. Of voor de borrel een witte Dry Sister Love of ‘t Rozige rode zusje. Met je dinerbon staat je niets in de weg om hier eens uitgebreid te gaan genieten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10